Cam greu...
in primul rand nu ai cum sa-l faci sa te placa, poti face ceva doar sa realizeze ca il placi, mai arunca-i si tu cate-o privire, un zambet, incearca sa povestesti mai mult cu el despre dragoste, prietenie, de-astea, bate un apropo la voi doi, mai cheama-l pe afara sa iesiti amdnoi, cand va luati la revere poti sa-i dai un :*, nu stiu...cam atat nu mai am idei , oricum arata-i, nu ii spune, si vezi cum reactioneaza, totusi daca nu iti arat niciun semn, nimic, si sunteti prieteni buni, nu mai incerca ar fi pacat sa strici o prietenie
Bună.
Dacă tot ești o prietenă bună de ce nu-l întrebi dacă se vede cu cine?
Pa, pa.
Frate tine la mine dar ca la o prietena buna :d ne cunoastem bine suntem amandoi in acceasi clasa el a avut prietena dar oricum stiu ca nu ma place dar tine la mine macar asta cont. dar poate intr-o zi o sa-si dea seama ca eu tin la el f. mult la el
pai cunoastetiva mai bine. Vorbiti despre iubiti si etc sau Poti sa te duci la el si sa ii spui care e treaba. Putin curaj.
Da-i de inteles ca vrei mai mult decat o simpla amicitie, ca ti la el mai mult decat la un prieten, ca il placi cu adv...haaai ca oricum mine e V'day asa ca fa-ti curaj. Succes de sa auzim de bine!