| angel_7075 a întrebat:

Hei buna fetelorlove struck! plac un baiat f. mult si nu stiu cum sa-i atrag atentia adica suntem buni prieteni dar el ma considera doar o prietena buna cum sa al fac sa ma placa ceva sfaturi :d?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Cam greu...
in primul rand nu ai cum sa-l faci sa te placa, poti face ceva doar sa realizeze ca il placi, mai arunca-i si tu cate-o privire, un zambet, incearca sa povestesti mai mult cu el despre dragoste, prietenie, de-astea, bate un apropo la voi doi, mai cheama-l pe afara sa iesiti amdnoi, cand va luati la revere poti sa-i dai un :*, nu stiu...cam atat nu mai am idei laughing, oricum arata-i, nu ii spune, si vezi cum reactioneaza, totusi daca nu iti arat niciun semn, nimic, si sunteti prieteni buni, nu mai incerca oh go on ar fi pacat sa strici o prietenie

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă tot ești o prietenă bună de ce nu-l întrebi dacă se vede cu cine?
Pa, pa.

| angel_7075 explică:

Frate tine la mine dar ca la o prietena buna :d ne cunoastem bine suntem amandoi in acceasi clasa el a avut prietena dar oricum stiu ca nu ma place dar tine la mine macar asta cont. dar poate intr-o zi o sa-si dea seama ca eu tin la el f. mult la el

| BabyBlue_1099 a răspuns:

pai cunoastetiva mai bine. Vorbiti despre iubiti si etc sau Poti sa te duci la el si sa ii spui care e treaba. Putin curaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii ca il placi si daca sentimentul e reciprocwinking

| simona_9100 a răspuns:

Da-i de inteles ca vrei mai mult decat o simpla amicitie, ca ti la el mai mult decat la un prieten, ca il placi cu adv...haaai ca oricum mine e V'day asa ca fa-ti curaj. Succes de sa auzim de bine!