Parerea mea e ca o haina nu inseamna ca te intretine, mi se pare o prostie si in locul tau i as spune sa si o bage n c*r unde si a bagat probabil si urarile de ziua ta
Îl doare în fund de tine. Deja văd că s-a umplut rubrica cu răspunsuri de genul. Cam așa e definită familia de azi în general, una dezbinată. Păcat că cei care au cel mai mult de suferit sunt cei fără nicio vină, copiii, iar adulții duc o gravă lipsă de empatie pentru lucrurile care ar trebui să aibă cea mai mare importanță pentru ei.
Oricum e o lecție bună după care să te iei, poate vei știi mai bine pe cine vei alege tu în viitor să aibă grijă de tine și de copilul tău, căci vina nu pică doar pe unul, ea poate pica și pe tine că ți-ai ales greșit bărbatul cu care să faci un copil, și poate conștientizezi de ce responsabilități o să ai.
Eu ma gandesc ca e mai mult decat ai spus tu, s-au despartit, ok, si-a refacut viata, bine, din nou, dar sa nu mai vorbeasca de tine, trebuie sa fie ceva mai mult de atat, poate nici tu nu stii adevarul.
Oricum ar fi, tu nu ai nici o vina, e alegerea lui, si nemni nu poate obliga pe altcineva sa face ceva ce nu-si doreste.
PS: La multi ani!
Eu de la varsta de 4 ani nu am mai primit macar o imbratisare de la tata, este un nenorocit care nici nu s-a uitat la noi pana in prezent, am 16 ani, de 12 ani nici nu mai stiu cum arata, acum s-a trezit sa-mi dea cerere de prietenie pe Facebook dupa ce a vazut ca am crescut si a avut mama grija de mine! Stiu prin ce trezi, nu ma interesau banii lui, voiam sa-l am langa mine, pacat ca el nu a simtit asta pentru noi! Dupa ceva timp aflu ca s-a recasatorit si are un copil, mi-au sarit toti nervii, il alinta asa de mult pe copilul ala si pe noi ne-a dat in spate, de parca eram niste jucarii care s-au demodat! Halal tata, mi-e scarba de cuvantul asta!
Daca mai exista persoane care trec prin ce trecem noi, fiti tari, toti avem esecuri in viata, voi trebuie doar sa aveti puterea sa dati gunoaiele la o parte!
Tatal meu nu vrea sa vorbeasca cu mine.
El il vrea doar pe fratemiu mai mic si pe baiatul curvei cu care este el impreuna acum.
De cand aveam 4 ani si s-a nascut fratele meu pe care il urasc din suflet, tata nu m-a mai bagat in seama, doar ma batea ori ce faceam. Acum doi ani parintii mei au divortat, iar mama a devenit foarte violenta. Tata nici macar nu imi vorbeste.
Pentru mine nu exista nici cuvantul mama, nici cuvantul tata. Ambii m-au uitat si au grija doar de fratele meu.
Nici macar bunicii nu ma iubesc. Vara asta stateam in pat si plangeam si l-am auzit pe bunicul ca zicea de varmiu care este mai mic ca mine cu un an ca este prima lui frumusete, iar varmiu spune:
- Dar Durassica?
-Pe ea da-o dracu'! spuse bunicul
Cand am auzit aceste cuvinte...
Ai sa vezi tu ca in viitor o sa fii bine, o sa termini liceul, o sa ajungi sa ai un job decent si nu o sa mai depinzi de oamenii falsi! Iti urez tot succesul din lume si fii tare
O sa incerc
La mine parintii mei sunt despartiti de mai bine de 12 ani si eu am 17 acum. Tata are cu o alta familie 3 baieti si o fata.De 5 4 ani nu mai da niciun semn nu ma mai suna nu imi mai trimite bani asa cum facea in primii ani. L-am vazut intr-o zi in Bacau(unde locuiesc eu) si i-am zis BUNA TATA! Iar el mi-a zis BUNA si a plecat mai departe.
DAR EU CU MAMA AM TRECUT MAI DEPARTE.
O iubesc pe mama ca pe orice pe lume!
Ai idee de ce a ales sa se "raceasca " de tine? Ma gandesc sa nu fi fost fortat de imprejurari..Chiar si asa este evident ca nu a luat o decizia corecta.
El sa recăsătorit după ce a divorțat de mama... Femeia lui nu mă suporta
Mama nu îl ține departe
Ba din contră ea spune că ce fel de tata e de nu își sună copilul