Da, ma refer ca ranile nu-s adanci, sti is zgarieturi pana maine as putea face sami dispara?
Scuze dar n-am denala, m-am dat cu tetracilina si pudra cu antibiotice sper ca pana maine sa, fie ceva cat de cat
sa mi se mai duca din cojite
Dar cum sa fac cu mama saraca ca a vazut si avea deja multe pe cap si si-a dat seama exact ce e si s-a suparat urat ?
Spune-i ca nu ai sa mai faci asa ceva si cere-ti scuze sincer.Pe rani ai putea sa dai cu putin fard culoarea pielii.Trebuie sa aiba mama ta prin baie.
Nu se da mama cu din astea asta e problema ce pot face ca nici eu nu mai stiu, am mai facut-o odata cand eram mai mic si m-a vazut acu iar iti dai seama ce aiurea se simnte eu ma gandeam daca as putea sa imi dispara cojitele pana maine ar fi prea pergect, mi le voi da eu la o parte maine dupa ce imi dau ce mi-am pus acu jos, pudra cu antibiotic
Gaseste-i un motiv bun, gen: ca a fost un spor cu un amic, sau o gluma cu prietenii. Ai putea incerca sa iti pui o bandama la mina sau cel mai sigur cu apa oxigenata. (usuca repede). Sau de asemenea, ai putea incerca sa te arzi la mina si ii spui ca te-ai ars.SUCCES
Cred ca e prea tarziu sa raspund acum, dar sunt curioasa cum ai trecut peste asta.Si eu am trecut prin asta recent. Mama le-a vazut de revelion...
Si eu tot prin aceeasi perioada, eh sa calmat, am rezolvat totusi mersi mult...si te inteleg