Zvonuri.
Metodologia este aceeasi ca si in anii precedenti.
Uita-te pe site-ul Ministerului Educatiei :
http://admitere.edu.ro/2013/
Media de admitere este egală cu:
ABS + EN
EN=media obţinută la evaluarea natională susţinută în clasa a VIII-a, (pentru absolvenţii de până în anul 2003 inclusiv media de la examenul de capacitate, pentru absolvenţii din perioada 2004-2007 media de la testele naţionale, pentru absolvenţii din 2008 si 2009 media la tezele cu subiect unic susţinute în clasa a VIII-a)
ABS=media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a;
MA=media de admitere.
Media de admitere la liceu se calculeaza astfel :
Se aduna media de la evaluare ( intre teza de la romana si cea de la mate) cu cea a anilor 5-8 si se imparte la 2, rezultind nota finala.
La evaluare poti lua ORICE nota atit la matematica cit si la romana, nu e o limita de minim 5 la vreo disciplina.
Evident, daca ai note mai mari, ai sanse mai mari sa intre la liceul dorit ( probabil un profil uman sau sportiv).
In concluzie: nu e vreo conditie privind notele la admiterea in liceu!
succes!
Zvonuri.
Metodologia este aceeasi ca si in anii precedenti.
Uita-te pe site-ul Ministerului Educatiei :
http://admitere.edu.ro/2013/
Media de admitere este egală cu:
ABS + EN
EN=media obţinută la evaluarea natională susţinută în clasa a VIII-a, (pentru absolvenţii de până în anul 2003 inclusiv media de la examenul de capacitate, pentru absolvenţii din perioada 2004-2007 media de la testele naţionale, pentru absolvenţii din 2008 si 2009 media la tezele cu subiect unic susţinute în clasa a VIII-a)
ABS=media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a;
MA=media de admitere.
Tu mai vrei sa faci si facultate cu note de 4? hai ca esti amuzant... facultatile au devenit din ce in ce mai serioase daca u nu esti in stare sa iti iei un amarat de examen de clasa a 8-a crezi ca o sa reusesti la facultate? Poate daca faci ceva gen biotera sau mai stiu eu ce.
Am spus "daca". si poate nu vreau sa dau la profiluri de matematica. ca la asta nu ma pricep DELOC.si nu am NOTE de 4 am numai note de 8 9 10, insa la mate nu stiu nimic, desii am 7
Penaaaa1 întreabă: