| Adela765 a întrebat:

Hei,bună sunt nouă aici si as vrea si eu cateva sfaturi.
Pai nu stiu de ce mă simt inferioară (sunt deșteaptă,harnica.), nu prea mă simt bine in pielea mea și de multe ori mă descurajez singură, Cum să am mai multă incredere in mine și să nu mă mai simt așa?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Parera mea este ca nu trebuie sa te supraapreciezi si sa fi rationala pe baza exprientelor,esti o fata harnica ai dovedit asta,poti dovezi ok,esti inteligenta ai dovedit, dovedesti asta in prezent ok, problema e ca fetele duc lipsa de incredere din cauza intaltimi si din cauza estrogenului, nu esti singura care duce lipsa de incredere tocmai de aia si cauti un barbat hotarat opusul tau, dar cu timpul poti dobandi incredere in tine asta nu inseamna sa visezi cu ochii deschisi trebuie sasi dovedest tie, apropo nimeni nu-i perfect daca mereu dai vina e tine nu vei reusi nimic a gresie ceva uman a repeta greseala e o prostie sa nu uiti asta

| AliGab a răspuns:

Exact cum a spus si RobiPeter, orice om are la un moment dat tendinta de neincredere in sine, numai ca timpul si experienta te invata sa te depasesti. Inca ma simt neincrezatoare, dar atunci cand vreau ceva pur si simplu actionez, chiar daca mi-e teama cu gandul ca daca nu incerc nu am cum sa reusesc, si cand reusesc ma simt mult mai bine happy: increderea creste.
La fel si tu: nu conteaza daca esti sau nu increzatoare, conteaza daca te lasi invinsa de aceste sentiment sau nu.
Trecutul, indiferent daca ai fost descurajata, poate si-a pus pecetea si te face sa te simti asa, dar tu poti decide daca te blochezi sau actionezi. Personal, pentru mine o descurajare este tocmai impulsul de a actiona: asa am reusit multe lucruri in viata: am vrut sa arat altora ca se inseala si mie ca pot desi ma invada sentimentul de inferioritate happy.
Totul tine de alegere, de deciziile luate in viata ta, indiferent de domeniu si de modul de actiune; trebuie doar sa tii cont sa nu faci rau celor din jurul tau (este foarte important acest aspect).
Si in plus tu nu te simti asa inferioara happy, pentru ca tu singurica spui despre tine ca esti desteapta si harnica happy si acest lucru inseamna ca un pic de incredere ai in tine. Poate este vorba doar de emotiile pe care inca nu reusesti sa le controlezi indeajuns si asta iti da sentimentul de care spui.
Spor in toate cele bune

Răspuns utilizator avertizat