Ia-ti inima in dintii. Spune-i ca ai o surpriza pentru el, nu spune-i surpriza.Si spune-i sa tina ochii inchisi.Saruta-l cat are ochii inchisi!
Daca nu vrea sa tina ochii inchisi, saruta-l direct!
Ca fata, ar trebui sa fii mai indiferenta, pentru ca baietii apoi te iau de fraiera.te-ai gandit ca poate nu mai vrea el sa fiti impreuna? daca intr-adevar te iubeste o sa faca el primul pas:d
bafta
Buna! din ce am inteles mai sus parerea mea e ca nu-si mai doreste o relatie cu tine. Oricat ar fi orgoliu de mare nu ar trebui sa faca asa ceva mai ales daca ar tine la tine.Intalnestete cu el spune-i ce ai pe suflet si asa ai sa-i vezi si reactiile, dar mai bine il uiti! Asta e parerea mea acum faci tu cum crezi ca e mai bine.:*
Crezi? pai sa stii ca orce baiat are orgoliul lui,daca el nu tea sunat nu a mai vorbit nu trebuia sa-l iei asa de prepede, parerea mea, trebuia sal suni direct si sa-i spui ce crezi.cred ca ar trebui sa lamuresti problema cu el. pentru ca baiatul pare sa te placa
Pai eu zic sa iti iei inima in dinti si sa iti dai o intalnire cu el si acolo incearca sa o iei usor cu acel subiect.mult noroc! funda?
As vrea sa il abordez pe mess... dar nu stiu cum. fata in fata e mai greu acum... inainte el ma ruga sa iesim. acum mai greu