| DeeaDeea001pinck a întrebat:

Hei, buna TPU am o problema cu bunica si cu mama sunt amandoua incapataneate nu stiu ce sa fac cu ele si cum sa le conving :p sad vreau breton dar ele nu vrea. sad luna viitoare vine o prietena coafeza dea lui maica-mea si vine sa ii bage permanent la bunica-mea si am discutat de 1000...00... de ori dar nu ma inteleg si le-am zis ca toate colegele au breton si vreau si eu un nou look le-am spus ca nu vreau sa fiu tot aceeasi persoana cu aceeasi par tot timpul vreau si eu breton dar nu, nu, nu! sad m-am saturat
si m-am gandit ca ori ma lasa sa imi fac breton luna viitoare cand vine coafeza ori imi fac eu singura si punct! sad
va rog ajutati-ma cum le pot convinge.
promit ca va dau FUNDITA! :*

Răspuns Câştigător
| DunkelheitBu a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ele si sa lamuresti motivul din care ele nu te lasa sa iti faci breton, nu it face singura pentru ca o sa arate foarte oribil, pentru ca banuiesc ca ai in jur de 10-13 ani si nu stii mare lucru despre asta.
Te-ai gandit ca poate nu iti sta bine?
Incearca sa gasesti ceva mai interesant, cum ar fi o tunsoare in scari si o calota.
Incearca sa le zici ca ai fii foarte bucuroasa sa iti schimbi look-ul, dar nu fi si tu ca celelalte, curand moda o sa se schimbe. Daca vrei cu tot dinadinsul strange bani si du-te la un salon, cost apx. 15 lei. nu e foarte mult.

2 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă ai fruntea mică nu îți stă bine cu breton. (poate de aceea nu te lasă ele)
De ce să arăți la fel ca, colegele tale? Fii tu diferită.
Îți poți ruga mama să te lase să-ți faci o altă schimbare dacă tot vrei una, niște suvișe sau mai scurt.
Baftă!

| UnleashedPsycho a răspuns:

Ele nu vrea că ele vrea ca tu să nu fie o cretină, asta vrea ele.
Speră cam degeaba ele, dar zi-le să nu renunţe, poate mai există vreun pic de speranţă prin creierul ăla răvăşit de nimicuri.