Nu sunt in situatie dar am fost si uite acum .Nu este un medicament minune pur si simplu este corpul tau care mosteneste genetic sau se dezvolta in functie de cum tie gena.Credema o sa te ingrasi si dezvolti de o sa te hranesti si o sa zici vreau iar slaba daca si parinti tai sunt mai dezvoltati.Ce varsta ai?
Ce-ti bati capul ca nu ai sani, popou etc? Esti in clasa a VII-a si nu ai inca nevoie de ele; acum e timpul sa inveti, sa te dezvolți intelectual, sa-ti concentrezi atentia pe noi informații, acumularea de noi cunoștințe; la momentul potrivit vei avea si forme care sa atraga atenția. Un control endocrin ai facut? Cum sunt parintii tai: slabi, grasi? Ce atata stres pentru nimic? Ai rabdare si nu-ti grabi îmbătrânirea! Bucura-te inca de trairile copiilor si lasa maturitatea pentru timpul ei. Numai bine!
Bună! Și eu am trecut prin asta. Îmi adic aminte că, atunci când am intrat la liceu aveam 159cm si 37 kg, deci îți imaginezi cum eram. Eu nu mă prea gândeam la felul cum arăt pentru că și mama mea fusese slabă la varsta mea. Nu am făcut nimic alt ceva decât să aștept. După primul an de liceu am mai "pus" ceva pe mine și parcă eram o alta. Eu te sfatuiesc să mai aștepți. Cu timpul o să te mai dezvolți. Contează și părinții. Dacă ei sunt (sau au fost la vârsta ta) slabi, atunci și tu vei fi așa. Se transmite genetic.
Așa că stai fără grijă. O să fie bine!
Elenastoica9 întreabă: