Sunt momente cand amintirile din trecut pur si simplu ne coplesesc si avem tendinta sa credem ca sentimentele inca sunt prezente in viata noastra. Dupa cate vad el e un adevarat las, relatia voastra s-a desfasurat pe o periodada lunga de timp in care tu spui ca au fost si bune si rele.Nu stiu ce sa iti spun, cred ca tu retraiesti momentele alea crezand ca inca ti la el si probabil ca acelasi lucru i se intampla si lui, sau poate el chiar mai simte ceva.Totusi pentru tine e un trecut dureros si trebuie uitat. Daca simti ca inca mai poti, da-i o a doua sansa, insa s-ar putea sa fie ca prima oara.Mai bine uita si gandeste-te ca daca e sa fiti impreuna o sa fiti indiferent de ce s-ar intampla.Mai ai un an de liceu, bucura-te de el si lasa tristetiile in urma.Prezentul e important, trecutul poate sa ramana in urma sau poate sa revina intr-o forma mai frumoasa odata, depinde de ce ne rezerva viata.Bafta.
Sunt unele relatii care mai merita o doua sansa.Si altele nu.Ma tem ca aceasta relatie intra in a doua categorie. Daca era vorba despre iubire din partea lui si a ta nu mai era intervalul asta enorm de timp in care nici unul nu a facut niciun pas
Eu cred ca sunt doar amintiri.Amintiri actualizate.Astea sunt cele mai urate amintiri.Traind trecutul, uiti prezentul
Pai ce pot sa zic?
stai si gandeste-te bine
pune`te intr-o relatie
adica gandeste`te
daca te`ai simti bine sau nu cu el
daca tu crezi ca te`ai simti bine se presupune ca mai simti totusi ceva acolo
si inca ceva daca atunci cand il vezi iti aduci aminte de rele si bune e clar ca ceva acolo tot a ramas
succes
sper ca te-am ajutat
Daca suferi pentru el inseamna ca mai este ceva intre voi dar trebuie sa ii mai dai o sansa si sa incerci sa vezi daca in sufletul tau mai exista acea pasiune pentru el. oricum cred ca mai este ceva intre voi doarca tu trebuie sa ai initiativa si sa vorbesti cu el pentru ca el sufera si vrea sa te faca fericita dar tu trebuie sa il lasi sa fie langa tine fara sa te gandestica tiar putea face rau altfel il vei pierde