| BloodMoon a întrebat:

Hei! Buna TPU ..eu o sa ma transfer la alta scoala si din pacate nu am ideea cum sa ma acomodez cu colegii...si as vreau ceva sfaturi cum sa nu ma creada tocilara...sau sa nu aiba o impresie proasta despre mine! ofer fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, te inteleg perfect si eu eram speriata de moarte la inceputul anului acesta. Nu vreau sa te sperii insa am sa iti spun cam cum va fi, la inceput vei fi ca un extraterestru, ei se cunosc si dintr-o data apari tu, iti vor spune intrebari din cele mai diverse, insa ai grija la inceput nimic nu este ce pare a fi, nu te increde din prima. Daca inveti si vrei sa iti faci un viitor asta inseamna ca esti tocilara?! Fii sigura pe tine, capul sus, va fi bine happy

4 răspunsuri:
| LadyDeeXx a răspuns:

Incearca sa fii tu insati, incearca sa te implici in actiunile lor. Si fii tu insati, chiar daca iti vor zice sa te schimbi. Incearca sa te faci placuta pe acolo, si sa fii de ajutor tuturor! Sper ca te-am ajutat. Funda? :O3

| Joannaa a răspuns:

Heii. Pur si simplu integreazate in grupul lor chiar daca esti noua in clasa. Comunica cu colegele care crezi tu ca te impaci mai bine, iti dai seama dupa comportament mai ales dupa aspectul fizic. Fii tu insati doar, e imposibil ca intr-o clasa sa nu-ti gasesti o colega cu care sa te impaci bine. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul vine de la sine, așteaptă să îi cunoști.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca sa fi comunicativa, joviala, toleranta, dispusa ca sa raspunzi tuturor.