| rossCopperman a întrebat:

Hei Buna TPU Eu pun aici niste intrebari care pe mine ma apasa si pe care nu le-am mai spus la nimeni Deci de fiecare data cand ma laud si nu stiu ce pierd acel lucru sau daca zic ca voi pierde sau ca nu voi resusi mi se indeplineste sa dau niste exemple tot ii ziceam la o prietena cica ii faceam ciuda si ma laudam si chiar in ziua aia mi-am pierdut prietenu era vorba despre el intr-o zi am visat ceva care a doua zi s-a intamplat dar nu intodeauna visez ce se intampla Am foarte multe deja-vu-ri si cateodata ii zic la prieteni mei cam ce se va intampla... nici chiar asa dar nu se prea intampla des Sau intr-o seara m-am trezi si am vazut un om imbracat sportiv care era la capul meu si a vazut ca m-am trezit a plecat dar era real gen fantoma Sau e doar o coincidenta sa imi zica cine Va rog sa imi spuneti si mie cam ce am un ajutor va rog si sa nu imi dai rapunsuri gen alta intrebare nai sau de ce ai pus-o aici sau alte chesti va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Agnes00 a răspuns:

Mintea omului este foarte complexa si nu o folosim decat la o capacitate minima, doar cateva procente din realul potential.

4 răspunsuri:
| rossCopperman explică:

Sau cateodata zic cuvintele pe care vor sa le zica alti

| inflicted a răspuns:

Ce ma uimeste pe mine e retinerea ta de a pune o virgula si-un punct unde e cazul.In adolescenta e normal sa ai foarte multe deja vu-uri, cat despre vise... nu ar trebui bagate in seama.Cred ca ai prea multa imaginatie.Numai crede in prostii!

| Agnes00 a răspuns (pentru inflicted):

E mai grav sa nu stii diferenta dintre "numai" si "nu mai" decat a sti sau nu unde vine virgula.

| ROCKERforever14 a răspuns (pentru inflicted):

Frate eu nu pun virgule si puncte dar mau obligat s-o fac ok nu vad sensul ce virgula si punctul decide mersul omenirii pe bune las-o mai moale