anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, buna TPU! Eu si prietenele mele avem o problema cam mare! Avem o prietena foarte buna care s-a indragostit la nebunie.El e cu 2 ani mai mare, ok pina la urma nu-i asa diferenta mare, dar prietena noastra are 11 ani, iar el 13-14, noi toti credem ca e prea devreme, dar ea nu ne asculta! Pina la urma problema e ca baiatul ala nu se uita la ea si o iubeste pe o fata din clasa lui! Noi nu stim ce sa facem, ea e obsedata de el, dar el nu se simte de loc bine asa! Noi am fost intr-o excursie pe 2 zile si stiti voi cum e in autocar, toata lumea vorbeste etc...si de fiecare data cind el spunea ceva ea se ridea, il urmarea mereu, era mai bun cu el decit cu noi, nici nu ne mai asculta...e in universul ei. Ne pare rau ca o sa sufere mai tirziu..noi incercam sa-i explicam, dar ea crede ca dragostea asta e ca in povesti. Ce am putea face sa nu il mai iubeasca (pentru ca o sa aiba de suferit), avind in vedere ca se vad in fiecare zi la scoala!

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

E tanara si inca mai crede in povesti cu "Feti -Frumosi ".
Dragoste cu sila nu se poate. Daca tipul nu o place, nu il poate obliga.
Spuneti-i sa se concentreze pe scoala. Iubirea nu e inca pentru ea. Va avea mai tarziu suficient timp sa experimenteze.

| Krixxus a răspuns:

E prea mica sa inteleaga.
Nu cred ca o sa aveti succes.