| gigikutza a întrebat:

Hei buna TPU! Mi-a fost furat un telefon Samsung Galaxy S, de catre o fata dar as vrea sa stiu procedura politiei de gasire a telefonului si cam cat dureaza...am auzit ca astea 3G se gasesec prin GPS.sau daca cumva stiti vreun program de dectare a acestora prin IMEI. a si daca are vreo importanta l-am cumparat de la orange(am fost la orange si aia mau trimis la politie si tot asa)...
Eu am piste despre fata care l-a luat :
1.Stiu sigur ca e l-a luatd eoarece ea a plecat imediat dupa disparitia acestuia.
2. A doua zi a venit imbracat in haine de firma. intelegeti voi.era totul la dansa schimbat din cap pana in picioare...
3.Am aflat de la prietenele ei ca l-a vandut unui rrom sau l-a dat unui amanet...
4.Si chiar daca i-am suspectat pe mai multi ...aceia care nu erau vinovati au vorbit cu mine m-au mai intrebat de telefon, dar fata aceea nu mi-a zis nici macar o vorba
5. Diriginta mea cand a fost si a facut ancheta, fata facea "fete" si "fete" m-ai zicea si ea ceva din cand in cand ca sa nu para vinovata pe cand ceilalati "suspecti"stateau foarte calmi
6.Si pe oricine ai intreba ti-ar putea spune cu mana pe inima ca ea l-a luat
Daca as actiona singura cum as trebui sa procedez sau cum sa fac rost de o dovadamacar( un prieten de-al meu ar pix cu camera si poate ar fi o idee sa fac ceva cu dansu, sa o surprind cand fura happy )...

Răspuns Câştigător
| MiHaI a răspuns:

L-a amanet nu are cum sal dea fiindca trebuie cojntractul telefonului la vandut la cineva si daca vrei ca sa faci ceva cu politia trebuie niste bani sa le dai

3 răspunsuri:
| gigikutza explică:

Rog seriozitate

| gigikutza explică:

@MyHay m-am gandit si eu l-a treaba cu bani numa ca nu cu pplitia ci cu Orange

| MiHaI a răspuns:

Sh asa