Incearca sa ai ceva in comun cu ei. adica daca ei vorbesc despre manele intri in discutie cu ei si iti faci prieteni :d Funda?
Salut fi atenta. Daca vrei sa-ti faci prieteni la scoala, la... uitate la comportamentul pesoanelor pe care le vrei prieteni/prietene si daca crezi ca se comporta ca niste oameni normali du-te la ei intreabai daca poti sa stai cu ei si dupa aia te prezinti cum te cheama......si va imprieteniti repede.Mie ca sa imi fac un prieten imi trebuie maxim cateva minute.Dar in orice caz sa eviti fetele si baietii care se dau mari sau sunt batausi. Sper ca te-am ajutat un pic.
Buna, cred ca cam majoritatea sunt timizi doar ca in diferita masura, nu cred ca psihologul e cea mai buna idee, pentru ati indeparta timeditatea ar trebui sa te stradui sa ai mai multa incredere in tine, si daca crezi ca se uita la tine cu alti ochi ar trebui sa te stradui sa arati bine mereu si sa fii mindra de tine inpofida faptului ce cred altii...si tii cont ca nu trebuie sa-ti fie frica sa te apropii de cineva, mai mult curaj si incredere in sine.dar prieteni vei avea trebuie sa gasesti doar persoana potrivita. sper ca team fost de ajutor.