Problema ta cu constipatia are o rezolvare "naturista" foarte simpla, usoara si placuta totodata.
Mama mea a suferit de constipatie cronica toata viata, chinuindu-se si suferind, folosind medicamente care nu-si mai faceau efectul si cate si mai cate, pana am descoperit "fiertura de mere" care a dat rezultate 100% si i-a usurat viata.
Deci: intr-un litru de apa se fierb 4-6 mere (depinde cat sunt de mari), taiate in cubulete, CU TOT CU COAJA, fara seminte bineinteles si FARA ZAHAR!
Dupa ce au fiert, se pun in borcane atat merele fierte cat si zeama peste ele. Se tine la frigider pana se consuma tot.
In principiu, IN FIECARE SEARA se consuma cate 1 cana de 200-250ml cu aceasta fiertura de mere, atat zeama cat si merele.
Dimineata urmatoare ai scaun foarte usor si simplu.
Probabil ca iti va lua 2-3 zile pana se regleaza, dar dupa aceea este usor.
Atentie: nu se adauga zahar deloc la feirtura de mere si NU se curata coaja, fiebandu-se merele cu tot cu coaja, si musia trebuiesc mancate cu coaja, altfel nu au efectul necesar.
In ce privesc hemoroizii, acestia apar din cauza problemelor de constipatie si iritatie a intestinului.
Pentru hemoroizii deja aparuti, se impune o igiena riguroasa, spalandu-se cu apa calda si sapun dupa fiecare defecatie (scaun) si se dau cu o crema/alifie de hemororizi, numita HEMORZON care reduce inflamatia.
O alta problema care ajuta digestia si evitarea formarii constipatiei si a hemoroizilor, este hidratarea!
Bea 1.5-2 litri de apa pe zi!
Multumesc mult, am sa incerc!
Multumesc mult DonnaAlba, am sa incerc!
Elimina alimentele care constipa. Daca faci studiu afli ca pana si painea alba nu e buna. Cica ajuta mult prunele uscate. Ai pe Google un morman de sfaturi, vrei sa ti le copiem noi aici?