| jhgkjhkjhkjhkjhkjh a întrebat:

Hei, buna tuturor.
Am o problema si sunt sigura ca voi ma puteti ajuta, intr-un fel. ( stimulandu-ma moral, cel putin sigh ).
Eu si prietenul meu suntem impreuna de ceva timp si ne intelegem foarte bine.
Problema este ca din toamna vom merge la licee diferite, in orase diferite, cu toate ca el vroia sa mearga in orasul in care voi merge si eu, parintii lui nu au fost de acord! De cand a auzit decizia parintilor este foarte deprimat, suparat, nu prea iese din casa.( stare pe care o am si eu straight face ). Am discutat cu el, am incercat sa-l scot din starea asta dar nu reusesc! Ce ar trebui sa-i spun si mai ales cum sa procedez ca sa-i schimb starea de spirit?;| ( Mentionez ca ne putem vedea doar in weekend, din toamna. crying )

6 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Gândeşte-te că mai e mult până la toamnă, trăiţi vacanţa asta la maximum, iar la toamnă weekend-urile vor fi doar ale voastre. Aminteşte-ţi că s-au creat site-uri de socializare şi că veţi putea vorbi la telefon, veţi putea comunica pe mess sau o să vă trimiteţi e-mail-uri. E greu, dar trebuie să fiţi puternici. Mult noroc, vacanţă plăcută şi succes la liceu!

| Siracuzia a răspuns:

Buna!
Trista situatie, si din pacate nu e nici prima si nici ultima.Pai...ii poti spune ca atata timp cat el te iubeste si tu pe el,nimic nu va poate desparti, trebuie sa fiti tari si sa aveti speranta, timpul trece repede si va veti revedea.Sus fruntea!happy

| rater1994 a răspuns:

Da grea fazasad incearca sa-i zici ca ori cee-ar fi nul vei parasi niciodata ori cat de departe ar fi nu te lasa daca il iubesti cu adevwinking nu renunta

| MâţaD a răspuns:

Spune-i ca dragostea voastra va trece si peste asta, si veti fi alaturi unul de altul chiar daca nu fizichappy

| Hirako a răspuns:

E destul sa va vedeti in weekenduri, daca va iubiti relatia va rezista happy

| MissIndependenttt a răspuns:

Mda...pai eu am cam aceeasi situatie numai ca el trece cls a9a iar eu a8a adica el v'a pleca din oras ceea ce ne deprima si pe noi foarte mult dar am vb si am decis ca mai putem rezista 1 an iar la anul' cand voi intra si eu a9a voi merge in acelasi oras cu el iar anul asta ne vom vedea in week-end si vom vb zilnicccc la telefon