Buna.Nu stiu daca s.a publicat toata intrebarea,dar din cate inteleg subiectul este ca mama ta te cupleaza cu un baiat. Daca il placi,incearca, iar daca nu simti nimic pentru el, incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ii zici ca nu ai sentimente pentru acel baiat.Nu te poate obliga sa fi cu cineva pentru care nu simti nimic.
Ce lool pei incearca daca-l placi incearca sa stai cu el poatee are maicata are gusturi bunee ! sper ca te-am ajutat
Buna! Tine iti place de el? Daca nu zi la mama ta ca tu o sa stai cu el o luna, un an, toata viata nu ea, nu ea trebuie sa decida pentru tine, ea o facut alegeri la varsta ei acum e timpul sa te lase pe tine sa-ti alege ce-ti place nu ce vrea ea. Sa sti ca dragoste cu forta nu se poate.
Buna! Intrebarea mea nu s-a publicat toata. Continuarea ar fi urmatoarea: Parintii mei au niste prieteni de familie care au un baiat cu un an mai mare decat mine(17ani).Mamei lui ii place de mine iar mama mea il place pe el si astfel cele doua"incearca sa ne cupleze".In trecut am avut niste probleme iar mama si-a cam pierdut increderea in mine si mi-a pus interdictii:fara club,fara oras,fara prieten,doar scoala! Ea zice ca"George e baiatul de care tu ai nevoie, cel care te poate intelege, care deja te iubeste sau cel putin tine la tine(chestia sta fiind cam evidenta)". Singurul motiv pentru.care as fi cu el ar fi ca as avea mici avantaje pentru. ca mama are incredere in el si asa clubul si orashul nu ar mai reprezenta o interdictie.Nu vreau sa-l fac sa sufere...nu stiu deloc ce sa fac. Help!(fundita)
yonela13 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: