| AbcElly a întrebat:

Hei Buna!:*Voi credeti ca animeurile (desenele anime) dau o educatie proasta?(Nana)laughingScuzati >categoria:

3 răspunsuri:
| HappyUserUnknown a răspuns:

laughing Ce te face sa crezi asta, mai exact? Cred ca depinde de publicul care se uita la anime. Nana de exemplu este slice of life, ai ce invata din el, si anume sa nu repeti greselile lui Hachi & alte chestii. Ca vizionator nu trebuie sa te lasi influentat de anumite lucruri din anime si sa stii sa deosebesti ce e bine si ce e rau big grin. Nana e anime-ul meu preferat si nu mi-a dat nicio educatie proasta laughing ...deeeci depinde de persoana happy

| HappyUserUnknown a răspuns:

Serios? straight face ...atunci oamenii de la emisiune sunt inchisi la minte! laughing. Cu anime-urile e ca la filmele de groaza: nu te lasa influentat si nu confunda fictiunea cu realul. Si din cate am observat, copiii de 10-11 ani nu prea se uita la desenele alea "chinezesti" de pe Animax rolling eyes, asa ca nu-i niciun pericol oh go on. Plus ca, daca filmele si anime-urile au o influenta negativa asupra lor, atunci stirile de la ora 5 ce influenta au? Pozitiva? laughing

| AbcElly explică:

Vorbeau la o emisiune de "influenta negativa asupra copiilor de la filme si anime..."ceva de genu'laughing