| IHateMyLifePleaseHelpMe a întrebat:

Hei,buna vreau sa scap de chin-ul ce ma inconjoara,m-am saturat tot sa ma uit in oglinda si sa zic dece? doamne,dece? dece mi-ai dat viata? Ma vad o persoana fara viitor, fara nici o speranta.Sunt foarte urat,si sincer nu ma rezist sa traiesc degeaba,sa fiu o dezamagire pemtru familia mea, cand vad persoana iubita cu altu,nu m-ai am nici un chef de viata,am venit aici la TPU,deoarece imi puteti da niste metode de sinucidere... Deci daca aveti de gand sa ma convingeti sa nu o fac, nici nu este cale de intors... Chiar nu as dorii nimanui sa fie in loc-ul meu... + alte chesti ce nu le pot spune...
( nu voi da identitatea mea)va rog doar sa imi ziceti metode de sinucidere si imi sunteti de mare folos... Sa fie metode foarte rapide si sa functioneze
Va multumesc sad sad

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu cred ca e OK sa ceri asa ceva aici tinand cont ca sunt si minori. Daca chiar voiai sa faci asta o faceai, nu cereai nu stiu ce prostii aici. Mai bine ai cere sfaturi sau sa te incurajeze cineva, un prieten care sa iti fie aproape, sa te asculte sa te indrume ce sa faci sa iesi din stare. Problemele sunt create de mintea omului, si sterse tot de mintea omului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te vezi o persoana fara viitor, urata si fara nici o speranta.Doar tu te vezi asa, eu nu te vad asa. Oamenii din viata ta nu te vad asa.Toate problemele tale se afla in capul tau! Nu ai patitit absolut nimic, nu ai un motiv logic pentru care sa faci ce vrei sa faci.
Ideea ca exista o singura persoana in toata lumea care sa te iubeasca e FALSA, E RAHAT.Vei iubi si vei fi iubit, vei simti acelasi lucruri minunate.Asta presupune sa te ridici de pe jos.
99% dintre oameni sufera o despartire.Nu e nimic anormal si nu e un capat de drum, nici macar in teorie.
Fiecare om are sansa lui sa reuseasca.Tu de ce o negi pe a ta? De ce nu vrei sa muncesti la tine si cand te uiti in oglinda sa fii mandru de tine?
Nu e cale de intors? Ba da, tocmai ca este si tu trebuie sa profiti de ea daca vrei sa iesi din starea asta mizerabila.Si amandoi stim foarte bine ca asta e exact ceea ce iti doresti cel mai mult in momentul asta.
Calea de intoarcere exista, e reala, o poti folosi cu incredere. Tu esti singurul care-si indreapta arma spre cap si tot tu o poti arunca. Tine doar de tine, de nimeni altcineva si cat timp tine de tine EXISTA cale de intoarcere.
Recunoaste ca vrei ajutor! Nici tu nu crezi in ideea asta tampita cu sinuciderea! Sinuciderea nu e o solutie sau un raspuns! E fuga de raspunsuri si de solutii.
Crezi ca vei fi o dezamagire pentru familia ta? Te rog sa-mi raspunzi, exista dezamagire mai mare pentru un parinte decat sa afle ca fiul lor s-a sinucis? Iti garantez eu ca nu!

| ABCD122 a răspuns:

Prin sinucidere ii faci si pe parintii tai sa renunțe la viata... Doar oamenii lași aleg cea mai ușoară cale.

| KiszMy a răspuns:

Nu mai publica asemenea bazaconii. Cică te sinucizi, prost e ăla care te crede! Nu vei obține ceea ce vrei cu această cacealma. Tot ce poți obține în acest mod este o internare la psihiatrie. Asta vrei?

| funnnyman32 a răspuns:

In primul rand Buna!
Iti dau un exemplu: Si baga-l bine la cap. Daca te sinucizi ce rezolvi? Ia spune-mi si mie? Iti zic eu nu rezolvi nimic, si parintii tai te vor plange toata viata. Viata niciodata nu trebuie sa ti-o iei indiferent prin ce treci, si la ce te aduce viata trebuie sa tii mereu capul sus.winking Daca ai fost inselata asta este inseamna ca persoana aia nu te-a meritat cu adevarat si nici nu te-a placut, pentru ca, daca te placea cu siguranta nu se ajungea la despartire si la alte chestii.
Nu te mai neglija pe tine si invata sa traiesti, viata daca iti da palme si necazuri trebuie sa te lupti cu ea, si sa zici de azi ca poate maine va fi o noua zii in care te poti schimba. Ia putina atitudine, cati ani ai? As vrea sa mai discutam daca vrei sa-mi spui despre tine sa stiu si eu situatia in care esti.
Cu drag, funnyman! smug

| Alin75 a răspuns:

Sinucidere huh?
prostii, apuca te de sala, trage de fiare ca sa devii o fiara.
daca nu te poti duce la sala sa exercitii calistenice (cu greutatea corpului tau).
cauta pe net ce sa mananci, cum sa te antrenezi.
arata le tuturor ca se inseala, cat despre viitor inveti si tu acolo si te realizezi cumva, never back down boss, arata le tuturor ca se inseala