| Deea_2612 a întrebat:

Hei, buna! vreau si eu niste statusuri va rog pentru ca nu mai am nici o idee, dar nu de pe net [ sau link-uri ]... daca se poate facute de voi happy. Nu prea conteaza despre ce, dragoste, prietenie, indiferenta... DAU FUNDAA!

2 răspunsuri:
| Дηdu a răspuns:

Tin langa mine ce iubesc,de restul doar ma folosesc!winking
Te SuperExtraMega Iubesc!
Cand ti'am zis nu mai crezut... acum ca vezi regreti foarte mult!
Am tinut intodeauna capul sus si mereu am ajuns unde mi-am propus!
Ai crezut ca faci ce vrei...Dar ai scazut in ochii mei. Daca te purtai discret...Te consideram destept.
-Zambesc in exces n'am nici un motiv serios de stres!
- Sunt o fata cu tupeu si fac numia ce vreau eu!winking
-Bruneta'i superioara face blondele sa moara!laughing)
-Talentata si stilata o printses'adevarata :X
-Nici Barbie nu e ca mine eu am trasaturi mai finewinking
-Asta mica promite multewinking
-Sunt, voi fi, voi exista sunt ptrezenta'n viata ta!
sper ca te-am ajutat nu prea am inspiratie acum dar macar ti-am dat o idee!

| Дηdu a răspuns:

1. Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
2.Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
3. Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare...
4. Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
5. Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
6. Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta.
7. Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.
8. Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.
9. Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
10. Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa.
11. Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
12. Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.
13. Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
14. Dintre toate prietenele pe care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in Rai si te voi astepta.
kiss Sper sa-ti placa.:*