Despartirile sunt greu de infruntat pentru ca dupa ele vin plansete regrete tot felul de ganduri si dorinte de impacare sau mnah. Important este ca in aceste momente sa nu fi singura. Nici un sfat nu te va ajuta sa treci peste o despartire in cateva zile sau o saptamana. Incearca sa nu ramai singura, iesi la o plimbare relaxanta cu rolele sau bicicleta cu prietenii intrucat astfel iti vei distrage gandurile de la el. Mananca ciocolata stimuleaza secretia de dopamina din creier ( cunoscut ca si hormonul fericirii ). Destainuieti suferinta unei prietene daca te face sa te simti mai bine, descarca-te cand simti nevoia. Scrie pe o foaie tot ce simti si tot ce gandesti ce ti-ai fi dorit ce ai fi schimbat pur si simplu descarca-te si apoi da-i foc sau arunc-o.
Timpul le vindeca pe toate doar trecerea timpul va sterge intr-o mai mare masura ceea ce ti doresti acum sa nu mai simti.
Asta am sa fac cu sigurantaaa mersii mult!:X
Hey, heey!
Pai pentru inceput stiu ca e greu dar singurua care iti poate fii alaturi acum e muzica! SERIOS!:o deci... asculti tot felul de melodii mai energice. Iti va ridica moralul
2. zic ca daca inca superi dupa el..gaseste-i tot felul de defecte fara logica sau stupide, doare sa fie defecte. Apoi da-ti seama ca nici nu te merita! da stiu, putin rau dar n-ai ce-i face trebuie sa treci cumva peste :*
3. nu-i nimic mai bun pentru o fata il loc de dulciuri + iesiri la : shopping, cu prietenele, cu gasca, la un eveniment, o party...ORI UNDE, doar sa nu te mai gandesti la EX
wish you luck
anonim_4396 întreabă:
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: