Draga sunt fata si iti dau un sfat. Cred ca te place! dar nu ar fi cazul sa il intrebi poate te ei putin de vorba pe tema asta dar nu-l intreba! El e baiat si el ar trebui sa faca primul pas asa ca skumpika ashteapta... Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu. Pa pa si multa multa bafta!
Din cate ai spus e destul de evident ca te place.cel mai bine e sa lasi lucrurile sa se intample pur si simplu. daca simti ca il iubesti si vrei sa i-o spui spune-o,poate ca si el se gandeste la acelasi lucru(pentru cadru eu as sugera rasaritul, apusul arata a sfarsit) nu ai cum sa strici prietenia, oricum mai bine asa decat sa ramaneti prieteni si sa te gandesti in fiecare zi cum ar fi fot daca i-ai fi spus atunci.Cine nu risca nu castiga!(sau ceva de genu)bafta!
Frate nu mai suntem pe vremea lu Ceausescu.in ziua de azi mor pe unii cand ii aud:''E baiat lasa-l sa faca el primul pas", dar v-ati gandit ca un baiat apreciaza ca o fata sa faca ea primul pas? Stiu ca suna un pic ciudat si da senzatia ca baiatul este fatalau, dar pur si simplu poti face un gest pe care sa il uimesti.Cand o sa va intalniti la mare date cu el la vorba dupa care saruta-l si nu ii mai zice nimic sa ramana cu gura cascata.Si dupa aia cu siguranta veti fii mai mult decat prieteni.Bafta multa si sper ca am fost de folos
Ce zici daca v-ati juca un joc? De exemplu... fazan(sau orice altceva) si cel care pierde, il saruta pe celalalt timp de 5 secunde...P.S asigura-te ca esti buna la jocul respectiv