| Djlsghtnquuw a întrebat:

Hei.Cam am o problema cu 2 colegi. Prima e o fata, care vorbeste toaata ziua, ok, mai vorbesc si eu, dar eu mai incetez, cateodata.Si cand ii zic sa taca, incepe sa imi spuna ca si eu fac la fel, chestii, si ma enerveaza.straight face. Si a 2'a e cu un coleg, care, e cam.prost,nu stiu.Nu gandeste ce spune, ce face oh go on, si eu ma bag in seama, si comentez, si incepem sa tipam unul la altul. Si asa ma cert in fiecare zi cu ei 2 :-s. Ce sa fac? laughing.

Răspuns Câştigător
| Annto a răspuns:

Cel mai binee ar trebui sa discuti cu colega ta despre problema asta sa-i explici sa nu mai vb asa mult, si tu mai vb da nu ca ea... si cu colegu nu-l mai baga in seama. ignora-l ee cel mai bun lucru, nu se va mai ajunge la certuri si tipaturi:*

2 răspunsuri:
| MihaiN1 a răspuns:

Ignora-i. pleaca de langa ei

| Gaabi32 a răspuns:

Pai hiai sa incepem cu fata.Am si eu o prietena asa. vorbeste mult si se supara repede asa e firea ei. Vorbeste cu ea si poaote reusesti sa o mai faci sa taca daca nu nu o mai iasculta si va inceta sa vorbeasca vazand ca tu nu o asculti.Iar baiatul daca nu gandeste ce face ce spune ar pueaa sa faca mari prosti Si eu sunt o persoana care pune la suflet orice vorba.si la el la fel vorbeste cu el si poate va intelege.bafta