Fata visurilor mele ar arata cam asa: Blonda, ochi verzi, 170-180, inteligenta, nu fotomodel dar nici exagerat de plinuta si sa nu uitam buna si intelegatoare! Mai era o varianta dar cred ca n am voie sa o spun!
Bruneta cu parul cret, ochi albastri, 1. 65-1. 75, 55-75 kg... si nu in ultimul rand cu sanii mici. Asta e femeia/domnisoara "visurilor" mele.
Visul mi-a fost indeplinit dar am fost Fraier si i-am dat cu piciorul... acum a ramas la stadiul de "vis" si... atat.
Mai rar asa fete, facand aluzie la descrierea de mai sus.
Ook. sunt fata. dar spun cam cum cred ca vedeti voi fata ideala :
nu ft inalta dar nici mica. avand picioare lungi, dar ft sexy. avand sani potriviti ca marime. inteligenta, amuzanta, cu par matasos, talentata, epilata-normal!-, intelegatoare, sincera, prietenoasa, fara fite de vedeta, tandra in 'camera de hotel', cu stil, avand un grad de sensibilitate ridicat.bine acum, nici sa nu lesine de la picatura de sange,,, cred ca intelegeti ce spun....
Nu cred ca-i pasa cuiva culoarea ochilor/a parului/a tenului. Si nu cred ca cineva tine cont de toate acestea de mai sus daca ajunge sa cunoasca fata exact asa cum e ea. nu machiata, nu aranjata.
As vrea sa vad un barbat care se casatoreste cu una care se machiaza non-stop . si sa se trezeasca inaintea ei, ea sa fie langa el in pat, si sa se uite la ea . sa-si spuna''sigur ea e sotia mea? cu ea m-am casatorit? . stiti ca unele n-arata bine daca sunt nemachiate, nu?. eeh. cam asa, dupa mine. .
Va pup, aveti grija ce fete va alegeti.nu ca n-as tine cu sexul care reprezinta frumusetea [nu sunt narcisista] dar sunt unele femei/fete care.sa spunem ca nu merita sa fie cu anumiti barbati/baieti.
Succes!>
ale0409 întreabă: