Hei. Eu am 15 ani si fumez de aproape 3 ani. Prima data am inceput cu un fum. din curiozitate doar. A doua zi alt fum. a treia zi o tigara. si tot asa pana cand am ajuns la pachete. si am ajuns sa regret ca m-am apucat de fumat. Prima data tin minte ca era seara, in jur de ora 9 jumate. Am intrat in casa si mama era la bucatarie. m-a luat frumusel de mana si a mirosit o? ce crezi. "ai fumat!" Mi a tinut morala vreo 2 saptamani la rand in care nu am mai fumat. Apoi. m-am apucat din nou si m-a lasat in pace o perioada. acum cateva saptamani tatal meu a murit si mi am luat un pachet de tigari ..ca sa ma descarc ..ca iti dai seama ca am pierdut o persoana ft importanta pentru mine. si cand am intrat in casa am bagat pachetu in buzunarul gecii. Am uitat geaca in bucatarie si a gasit pachetul. Mi a spus doar sa il pun bine si sa nu mai fumez. Tata nu fuma. mama nu fumeaza. Sunt total contra fumatului. Sper ca ti am fost de ajutor.O zi buna!
Cati dintre noi crezi ca le-au spus parintilor? Au aflat singuri, pentru ca miroseam a tutun.