Mi s-a intamplat chiar aseara. Eram pe afara cu totii prietenii, printre care si un tip care imi place.Afara ploua foarte tare.Am vrut sa coboram in parc si era o coasta micuta de coborat.Eu eram cu acel baiat de mana si am alunecat pe acea coasta si m-am murdarit de noroi pe tot fundul. Incepusera sa rada toti, dar radeam si eu de mine. Iar baiatul acela ma ridicat si ma sters pe pantaloni:X
Cand am mers in bluza de pijama la scoala Ma trezisem prea tarziu si am luat blugii pe mine si geaca si am plecat. Cand am vrut sa imi dau geaca jos am observat minunata mea bluza de pijama. Din pacate toti colegii au observat si acum mai radem pe chestia asta
Ok iti spun:
Cand eram mai mic nu mai stiu parca fugeam de unii(tot prieteni cu noi) sau jucam prinselea si eu alergam asa mai repede da ma uitat in acelasi timp si in spate si nu ma uitam in fata si am dat peste o babaa de nu a cazuttt t
- e o poveste ce nu mi s-a intamplat mie dar vo spun am o colega pe numa " smaranda " fata e putin mai ciudata in sensul ca ea e f timida iar uneori zici ca e intr-o lume paralela nu se concentreaza de loc ma rog. intr-o zi un coleg a impins-o si ea a cazut peste galeata unde udam buretii si s-a rupt galeata [ fata e putin mai " mare" ] si s-a udat toata clasa continua inca sa isi bata joc de ea cu chestia asta