| Wolfy45 a întrebat:

Hei happy. Care este moda verii dupa care va imbracati in acest sezon? Astept raspunsurile voastre, iar cel mai interesant primeste FUNDA. >:"

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Mmm,stiu doar ca se poarta foarte mult hainele colorate, cu cat mai multe imprimeuri florale si nu numai[depinde de gusturile fiecaruia]. Poti combina o rochie vaporoasa colorata cu o pereche de cizme de vara [ ce culoare vrei] sau poti asorta niste sandale cu talpa joasa si foarte comode cu o pereche de blugi si o camasa tot la fel, vaporoasa.Nu conteaza care este moda verii, conteaza sa te simti tu bine in ceea ce porti dar totodata iti poti folosi si imaginatia pentru a arata coolsmug

3 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Dupa parerea mea, moda ti-o faci tu cu ce iti place: vezi o pereche de pantaloni la cineva, iti iei si tu asemanator, un tricou la fel, dar sa nu fii exact ca toate fetele de pe strada. Mai nou am vazut ca se poarta tricouri si maieuri in culori neon, insa mie sincer nu imi plac. In sezonul fierbinte (ca asta numai cald nu e la +35 grade), blugi scurti sau pana la genunchi, pantaloni albi tot asa scurti, cu maieuri largute si vaporoase, in culori deschise cum ar fi roz, galbe, alb, bleu, camasi cu maneca scurta stranse sub bust si mai largute in jos, inflorate sau cu diverse modele, tricouri daca e sa port, iau ceva alb, pentru ca in mijloacele de transport nu s-a auzit de aer conditionat si transpir pe spate si nu imi place cand se imprima transpiratia pe tricourile colorate, iar in picioare bascheti asortati cu maieurile, fie albi, sau balerini. Sa nu uit si de sandale, care nu ar trebui sa lipseasca niciunei fete. Pa pa!

| Anon352 a răspuns:

Pai am observat ca sunt foaarte la moda culorile pale. Adica cele calduroase, finute la fete. De exemplu maro deschis, crem e foarte la moda, roz pal. [fete] Dar si culorile mai electronice cum ar veni de exemplu o fusta cu mai multe culori merge si ea asortata cu o camasa alba legata jos cu un nod si cu sandale albe..cat despre baietithinking Am observat ca se poarta tricouri cu modele haioase. Sper k ti-am fost de ajutorbig grin

| diia29 a răspuns:

Bluze si tricouri cat mai largi si colorate (preferabil verde) blugi cu tur sau cat mai largi,, pantaloni scurti de blugi (alb), opincute transparente (fara flori sau alte prosti pe ele) sau tenisi (poti sa faci gauri prin ei cu foarfecuta sa arate interesant).

asta e stilul meu:*