Nu folosi anticonceptionale, foloseste farmatex pentru sex/dragoste etc.
parca Farmatex se numea si iti bagi in Vagin inainte cu 10 minute inainte sa faceti Sex/Dragoste.
Apoi prietenul tau poate sa se termine linistit fara stresul "imi vine trebuie' s-o scot" sau "iar nu am simtit nimic de la prez"
Asa pe liber si poate ejacula in vagnul tau.
Funda?!?
Tu crezi ca anticonceptionalele sunt acelasi fel pentru toata lumea, o simpla pastiluta pe care o iei de capul tau si ti-ai rezolvat toate problemele? Trebuie sa te duci la un medic, pentru a-ti recomanda niste anticonceptionale POTRIVITE pentru tine, daca le iei asa sa nu te miri ca ti-au cauzat cine stie ce dereglare hormonala.
Tu nu ai priceput ca nu vreau sa ma duc la medic?! pentru ca e ruda cu mine si iar o sa dea ai mei afara din casa!
Ba da, am priceput ca nu vrei sa te duci la medicul de familie, dar altul nu poti sa-ti gasesti? Eu ti-am dat un sfat sincer, nu lua anticonceptionale de capul tau, in primul rand poate nu le folosesti cum trebuie si te mai alegi si cu o sarcina nedorita!
Buna, pai depinde de tine. Sunt si la 6 lei in sus. Depinde si de farmacie sau firma. Mai bine faci un consult ca sa-ti recomande medicul care este mai bun pentru tine .
Si fara sa merg la medicul de familie!
Exemple de anticonceptionale si sunt baiat dar le stiu rigevidon 21+2 tri gel parca pot fi si injectabile etc
dididedediu întreabă: