| ramona0506 a întrebat:

Hei! Ce avantaje am daca ma duc la mate-info? Am de ales dintre un liceu cu cerintele mai mari, mai bun dupa cum spun multi, dar cu multe fete fitoase si figuri, si un liceu cu cea mai buna profesoara de informatica din tot orasul, colegi mult mai prietenosi decat la celalalt, dar cu destui golani. Deci, materia este foarte grea? (nu ma refer la inceput, in primii 2 ani), si este adevarat ca pot urma orice facultate deoarece e profil REAL?

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Si stiintele naturii e real si mi se pare cel mai ok dintre toate, faci materii interesante si nu e asa greu ca la mate-info in plus faci info doar primii 2 ani.
Nu alege mate-info pentru ca e foarte greu, o sa te omoare toti algoritmii aia de la info.tu stii ce informatica se face la liceu? numai algoritmi si programe in c++ si alte chesti din astea.In a 11 a o sa ajungi sa ai cate 4-5 ore de info pe saptamana si daca nu inveti serios o sa te rogi in genunchi de profesor sa te treaca clasa.Si matematica e foarte grea si sunt muuulte ore...ai numai materii nasoale.
La mine in liceu este doar o clasa de mate-info din fiecare generatie si jumate se muta la alte clase dupa primul an laughing
Sper ca te-am convins sa NU alegi profilul asta, crede-ma ca stiinte ale naturii e cel mai ok, mie imi place.

| AnnnnnaXD a răspuns:

Eu te sfatuiesc ca mergi la mate-info. In primul rand ai un orizont mai larg, informatica este viitorul, iar daca o sa inveti o sa ai mari avantaje. Dupa ce termini mate-info poti sa faci orice vrei : medicina, drept, economie etc. Faza cu fete fitoase este peste tot. Tot ce conteaza este sa-ti vezi te treaba ta si sa inveti pentru ca numai asa vei ajunge printre oamenii printre care meriti sa fi. Succes!

| enzodemes a răspuns:

Ar trebui să alegi ce îți place și unde te poți integra mai ușor.Eu am fost la profil mate-info, e un profil foarte plictisitor și încărcat cu multe ore de matematică și informatică, cel mai bun profil ar fi științe sociale, cred că e cel mai ușor.

| AndFoc a răspuns:

Sincer, decat mi(mate-info), mai bine sn(stiinte ale naturi). Daca faci mi nu ai nici un fel de avantaj, doar iti dezvolta o gandire logica/ matematica, in rest iti inchide portile la facultate, acolo faci ce faci si tot nu faci calumea. Pe cand la sn ti se deschid multe porti la facultate, te ajuta in orice domeniu. In legatura cu colectivul e bine sa alegi undeva unde sa te simti bine, pentru ca pana una alta sunt 4 ani. Multa bafta :*.

| allynneell a răspuns:

Da,poti urma orice facultate, nu conteaza fetele cum sunt daca iti doresti sa faci ceva cu adevarat...:d