| Alejandra4785 a întrebat:

Hei ce este balul bobocilor ce se intampla acolo despre ce este vorba?

Răspuns Câştigător
| CristiSeeker a răspuns:

Salut! Balul Bobocilor este un eveniment traditional si anual in viata de liceu. Este ca un fel de eveniment prin care se ureaza bun-venit "bobocilor" (noilor inscrisi in acel liceu; celor din noua generatie; cei de clasa a 9-a). In general se organizeaza de catre clasele mai mari si accesul este facultativ (bineinteles) pe baza de bilet (cu plata).
In general, in timpul evenimentului, se asculta muzica si se danseaza si au loc diferite interpretari a unor artisti de plan secund sau chiar mai jos (pentru ca doar acestia ar canta pentru elevi de liceu, din lipsa fondurilor necesare) si diferite obiceiuri, precum alegerea unor "miss si mister boboc"; uneori si diverse interpretari a unor grupuri din liceul respectiv (majorete, dansatori, muzicieni, etc.).
Am participat si eu la astfel de 2 evenimente, in viata mea de liceu, cand eram in clasa a 9-a si respectiv a 10-a. Nu am fost deloc impresionat si mi s-a parut o groaznica pierdere de timp si bani.
Ti-as recomanda sa te duci in primul an, iar mai apoi sa judeci singur daca mai doresti sau nu sa participi, in alti ani. Spor!

1 răspuns:
| Lennowen a răspuns:

Este ca o petrecere de intrare in liceu desi si alte clase sunt primite acolo..bobocii sunt cei noi in liceu (clasa a9a)happy