| katherinekath9977 a întrebat:

Hei! Ce inseamna cand un băiat se uita la mine si cand ma uit si eu la el se preface ca se uita in alta parte, dar mai are si momente cand se uita fix in ochi mei. Si mai este alt băiat care se uita mereu in ochii mei and trecem unul pe lanaga altul. Ce inseamna toate astea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prezinti un oarecare interes sau pur si simplu baiatul respectiv privea in ansamblu si tu l-ai vazut cand se uita la tine iar apoi el nu si-a mutat privirea-n mod intentionat ci doar pentrun a fi privelistea completa.

8 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Te place.

| thalyslly a răspuns:

Ii place de tine

| Lesea98 a răspuns:

Evident ca te plac ambii

| oanateo a răspuns:

Te simpatizeaza, te plac. daca ii placi si tu poti sa le zambesti cand se mai uita la tine sa vezi ce se intampla happy

| xDirectioner5 a răspuns:

Deci sa-nteleg ca esti placuta de mai mult de un baiat in clasa aceea! Inseamna ca te place! Dar nu e un sentiment foarte puternic. e ca si cum ai aprinde o lumanare, dar ea ar face decat scanteia!

| catelusipufosi27 a răspuns:

Te place dar este prea timid ca sa-ti spuna

| Doηηa a răspuns:

Înseamnă că tu nu ai altă treabă decât să-ți faci impresii.
De ce toate lucrurile trebuiesc interpretate, a?!

| ionmd a răspuns:

Depinde. daca esti frumoasa, sau daca te imbraci 'sexy' e si normal sa se uite la tine, fiecare baiat e atras de fete frumoase, si sexy, dar daca se uita anume la tine, si observi asta, ii poti zimbi, si daca te place, posibil sa vezi o schimbare, dar daca e timid, poti sa astepti mult si bine =)