Despre un baiat care este ironizat pentru ca inca mai crede in puterea binelui si a iubirii. Dar care insa crede atat de mult in bine si iubire incat desi acestea nu mai existau de ceva timp, el face ca ele sa reincolteasca in inimile tuturor.
Eu scriu o carte.este vorba despre o fata care este inchisa intr-o scoala datorita unei epidemi foarte periculoasa si acolo intalneste 2 baieti de care se indragosteste treptat.Afla mai tarziu ca ei doi sunt frati.O intriga spumoasa si o drama incitanta.Sau poti sa scrii despre o fata care iubeste muzica si vrea sa devina cantareata si merge intr-o tabara de muzica.Acolo se indragosteste de un baiat care e vampir, insa cei din tabara le interzic.Trebuie doar sa ai putina imaginatie, sa fi citit destule carti si sa fi vazut filme genul asta si sa ai inspiratie.Bafta
Despre o fată care are primul iubit..este îndrăgostită foc de acest tip.El la fel,până când se ajunge într-un punct în care totul o ia razna. Apar certuri,diferite conflicte,dar dragostea rămâne.El,în schimb,se schimbă radical. Vorbeşte urât, se comportă aiurea, dar ea speră...şi trec ani, viaţa curge printre degetele ei şi nu s-a oprit să spere...să spere că el se va schimba.
Îi dă nenumărate şanse, dar el rămâne la fel.
Într-o zi ea realizează cât timp a pierdut din cauza iubirii.Se hotărăşte să îşi schimbe viaţa, dar îi e atât de greu.Plânge în fiecare seară şi cu toate astea, speră.
Mdaa...asta-s eu.M-am cam descărcat.Scuze
Despre rautatea oamenilor din ziua de azi dar sub o alta infatisare o poveste tragica la sfarsit cand terminam cartea sa ne dam seama ca de fapt acele lucruri chiar se intampla