Waw buna intrebarea o sa imi fac o parere cand o sa te cunosc scuze farte dar nu te-am remarcat pe aici aapp si danycosty nu conteaza cate medalii are pana la urma ce daca are atatea raspunsuri si putine medalii ce voiai sa te lauzi ca ai atatea medalii si raspunsuri ciuciu si nu gaseai cum?
Nu stiu cine esti, nu te-am vazut deloc pe site Dar daca te ambitionezi, poate voi spune altceva peste 2-3 luni.Asa ca...succes la raspuns!
Omg doar 4 funde si 174...parca de raspunsuri?
Desigur ca nu conteaza numai asta, dar eu am putine raspunsuri si 7 funde
pai daca nu te cunoastem, cum ai vrea tu sa ne exprimam parerea in legatura cu persoana ta! vrei sa ne uitam la intrebarile puse de tine ca sa stim cum esti sau cum ca nu imi dau seama, atat cat nu pui intrebari gen "Ce sa mananc azi?" esti ok!
Danycosty sa iti zic ceva noi nu suntem aici pentru funde eu dau arspunsuri si la intrebarile la acre au primit deja funda nu asta conteaz apentru mine ci afptul ca ma simt bine cand stiu ca am ajutat pe cineva
Omule... te-am mai vazut vreodata?
Intrebi ce parere are lumea despre tine, de parca te-ar cunoaste cineva mai mult pe tine decat pe celelalte mii de utilizatori de TPU.
Andrei67y5 întreabă: