| Coriii a întrebat:

Hei!

Ce sa fac sa nu ma transpir?

da stiu. e normal sa transpiri. dar nu atat de mult. eu acu ma spal... ma dau cu deodorant. siu in 5 minute put. a transpiratie.

Si nu manac sarat sau ceva.

Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Detecandy a răspuns:

Du-te la un dermatolog. El ti-ar putea da un sfat bun in ceea ce proveste transpiratia

| XSecretLov3X a răspuns:

Pai depinde ce deodorant folosesti, de obicei eu folosesc Rexona cu aloe vera, dupa parerea mea e bun ca nu mai transpir, adica transpiri ca e normal da nu mai miroasetonguetonguetongue(fundytzzyka?):*:*:*

| Miky85 a răspuns:

Si eu am avut ceasta problema ani de zile si ma gandeam ca nu o sa mai scap niciodata de ea. Transpiram foarte mult la axila, cumparatul hainelor era o adevarata problema pentru mine, nu puteam purta camasi sau bluze strimte, colorate. Sora mea care are aceeasi problema a descoperit un antiperspirant/tratament care a fost miraculos.
Ma gandeam sa imi fac operatie cu toxina botulinica dar e destul de scumpa si efectul dureaza cam 6 luni. De cand folosesc acest produs viata mea s-a schimbat complet, pot purta orice gen de bluza si problema transpiratiei a disparut complet. Produsul se numeste Perspirex si poate fii comandat dupa ocazii.ro costa 55ron dar dureaza 3 luni, in cazul meu mai mult pentru ca deja il folosesc de cateva luni si nu trebuie sa aplic decat o data pe saptamana.
il recomand din toata inima si sunt sigura va ajute si pe voi
http://www.okazii.ro/......irant.html