Pai, ai putea sa discuti despre ce stii ca-i place, mai ales ca ati fost colegi, sa ii amintesti lucruri, sa vezi cum reactioneaza.
Pai,daca s-a mutat in alt oras sau undeva mai departe,interactioneaza cu el si intreaba-l despre respectivul loc, persoane etc. Sau aminteste-i faze amuzante cu voi din excursii sau alte alea, stii tu, nu? Daca ai web cam, incearca sa vezi daca functioneaza si comunica cu el (asta, bineinteles,daca are si el web cam). Treceti mana prin par,clipeste "adanc" (stii la ce ma refer,nu?) si vorbiti vrute si nevrute.
Web cam-ul este o optiune,dar totusi, eu nu as folosi-o. Trebuie sa ai incredere MAXIIMAAAA in persoana respectiva ca nu va face trafic de date din imaginile surprinse cu cam-ul sau mai stiu eu ce fel de obsedat e. Asigura-te mai intai ca e simpatic in sensul TOTAL al cuvantului, O.K? Multa bafta!
P.S.: Stiu cum e...
In primul rand trebuie sa afli unde s-a mutat si sa incerci sa il inviti sa stea putin timp cu tine. Daca ti-e rusine sa faci asta cerei unui prieten de al lui adresa sa de mess si incerci sa vorbesti cu el. Mai intai il intrebi chestii normale, iar apoi il intrebi unde sta, va vedeti si voi si apoi lasa magia sa vina si sa iti infrumuseteze relatia ta cu el pana cand se va stabili totul.
P.S. Cand vorbesti cu el sa nu il plictisesti, sa ii spui chestii interesante si haioase si incearca sa gasesti cat mai multe chestii in comun.
Succes!