| AdrianIr97 a întrebat:

Hei, cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat sau o parere? Peste doua saptamani fac doi ani de relatie si nu stiu ce sa-i cumpar iubitei, iar faza cu lantisor si bratara si inel au fost deja. Dau funda la o idee originala.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa organizezi o cina romantica unde sa fiti doar voi 2. :3 Sa gatesti ceva, sa aprinzi lumanari, si sa-i cumperi un buchet frumos de flori si sa-i scrii un bilet despre cat de mult o iubesti dupa care sa va uitati la un film romantic.
Nu stiu, dar eu una zic ca asta ar bate orice cadou. laughing Acum depinde si de genul ei, dar nu cred ca n-ai cum sa n-o impresionezi cu asta.
PS: sa fie surpriza, tu doar cheam-o in locatia respectiva fara sa-i spui ce-i pregatesti.

| Iuras_Carina_1977 a răspuns:

Ar fi dragut sa ii cumperi un urs mare, daca stii la ce ma refer .....coasta destul de mult, daca iti permiți ar fi foarte frumos din partea ta, Fetelor le plac foarte mult acest cadou... daca nu iti permiți o poti scoate la un restaurant si sa ii spui niște vorbe frumoase si sa o mai duci la un parc de distracții! Sper ca ți-am fost de folos! ☺️