Are şi ea partea ei de vină, dar, într-un fel, nu o condamn pentru că era doar un copil şi nu prea conştientiza ce făcea. Evident, problema adevărată a fost pedofilul ăla obsedat sexual, care i-a distrus viaţa şi ei, şi altor fete de vârsta ei. Ce e cel mai trist e că de foarte multe ori nemerncii ăştia nu pot fi prinşi. De obicei, sunt o persoană pacifistă, dar ăştia sunt oamenii despre care chiar pot spune că îi urăsc din toată fiinţa mea.
De metoda prin care s-a sinucis nu ştiu nimic (sau poate că nu îmi mai aduc aminte). Ştiu doar că prima oară când a încercat să se sinucidă, şi nu i-a ieşit, a băut clor.
Dacă ai timp şi chef, uite aici un documentar destul de interesant despre cazul ei.
https://www.youtube.com/watch?v=GRidpO7kUO0
Am auzit de povestea ei. A fost o mare fraiera pentru ca s-a sinucis. Altii mor de foame sau sunt bolnavi si nu o fac.
A avut parte din vina, nu trebuia sa isi arate sanii online.dar mare parte a avut scursura aia umana de stalker.
" Eu una ii iau apararea in totalitate" ce ai 14 ani? nu te mai minti singura. cand esti tu cu ea "impotriva" unei scoli, iti puneai coada intre picioare si o taiai fuga fuguta cum a facut-o si "prietenii" ei. pai a inghitit nu stiu ce substanta prima oara dar a fost salvata si la urma s-a spanzurat
" Altii mor de foame sau sunt bolnavi si nu o fac." pe o parte iti dau dreptate dar pe alta nu. la 15 ani( parca) cate au fost pe capul ei nu ai vrea sa simti vreodata.
Cititi aici:
http://nobullying.com/amanda-todd-story/
Parerea mea este sa va abtineti sa o judecati. Nu cunoasteti mentalitatea de aici, si este aproape imposibil sa intelegeti prin ce a trecut.
Ce a fost pe capul ei? Tot ce s-a intamplat a fost o urmare a ceea ce ea a facut.
Da. dar acea presiune din cauza idiotului aluia. plus, sa iti vada tot liceul sanii ( ala dadea poze la toti din scoala ) cum te-ai simti? nu fii rea.
Eu nu imi fac poze din astea. Foarte bine. Sa vada tot liceul cat de fraiera e si cat de credula. Eu nu am incredere in toti pedofilii.
"Eu nu am incredere in toti pedofilii." interesanta afirmatie. pai in restul oameni ai incredere? asa credula esti?
Nu, nu am incredere in nimeni. Am momente cand nici in mine. Nu-s credula, dar ma refeream strict la povestea ei.