| Ane456 a întrebat:

Hei! Crăciun fericit in primul rând insa pentru mine nu prea e anul asta
Din toate dorintele de anul asta imi doream ca acum sa fi fost acasa dar nu sunt
Am o stare de tristete apăsătoare si as vrea cateva sfaturi despre cum as putea sa scap de tristețea asta ca nu sunt acasa si nu ma pot bucura de aceste sărbătoricrying

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Vor veni si altele. Toate trec. Era un vers intr-o poezie. "Vreme trece, vreme vine, tu ramai la toate rece." nu stiu exact ce inseamna.

| GirlOnline81 a răspuns:

Chiar daca nu iti poti petrece sarbatorile cu familia nu inseamna ca nu poate fi un moment plin de bucurie si distractie.
Fie ca ramai in pijamale si urmaresti un film, fie ca alegi sa petreci alaturi de prieteni, priveste partea buna a lucrurilor: mergand acasa in aceasta perioada agitata din an, nu poate fi de bine pentru buzunarul tau. Glumesc, dar hei! Neputand sa mergi acasa nu inseamna ca nu iti poti permite sa te rasfeti happy.
Craciun Fericit!

| Ane456 explică (pentru GirlOnline81):

Da asa e multumesc dar nu am prieteni aici decat parintii nu stiu cat poate fii de distractiv...

| JustMeDeea2019 a răspuns:

Incearca sa iti alini dorul de casa vorbind mult cu cei de-acasa mai ales daca aveti posibilitatea vorbiti pe video callwinking Ajuta foarte foarte mult