In Europa deja se auzeau voci care vorbeau despre pace, despre retragerea rusilor, despre restabilirea pacii etc asa ca, pentru a termina rapid cu aceste zvonuri, Rusia a trimis un mesaj clar, ca nu sunt de acord cu aceasta. In + nu stiu daca ai vazut dar a aparut la TV o inregistrare a spuselor a 2 generali rusi, unul raporta ca au fost doborate 2 avioane, dintre care unul de civili si acum sunt morti pe o raza de 15 km care cad din cer. Deci s-ar putea sa fi fost si un accident, dar cam greu sa fi atat de tampit sa confunzi un Boeing de macar 100m cu un avion de vanatoare de 10m...
Eu cred ca din ordinul lui Putin direct sau indirect.E o declaratie de razboi mascata prin fraza "Prorusii sunt de vina!".Nu ati vazut nici macar intamplator cate colegii militare sunt in Rusia? Chiar si in liceele normale se cultiva tinerilor ideea ca Rusia trebuie sa fie din ce in ce mai mare si mai puternica? Eu cred ca un rus sau un ucraieni adulator al lui Putin.Eu cred ca cat de curand va incepe Al Treilea Razboi Mondial.
ale0409 întreabă: