Stii.multi fac greseala asta sa iubeasca mai mult partenerul de viata. iubit-a iti poti gasi oricand dar familie nu mai gasesti nici sora nici mama nici tata nimeni nu ii poate inlocui...sau poate zice ca nu te iubeste doar ca sa se dea in spectacol
Bine ca n-ai intrebat daca trebuie s-o iubesti mai mult pe mama ta, care te-a crescut, sau pe fata cu care esti de 4-5 luni si nici nu petreceti cine stie ce timp impreuna.
Sora, clar!
De iubita poti sa te desparti, dar de sora niciodata.Si eu am o sora mica si ea e in sufletul meu si in inima mea pe primul loc.
Nu poți compara dragostea pentru iubită cu cea pentru soră pentru că sunt total diferite.
Dacă relația devine serioasă, atunci mi se pare normal ca familia formată din părinți, frați, surori etc. să treacă pe locul 2. Dacă e doar o aventură de câteva luni, familia rămâne cea mai importantă!
După cum am zis, iubirea nu se poate compara aici!
De iubita te desparti repede dar de sora mai greu sau niciodata... E o prostie sa iti iubesti mai mult iubita decat pe sora ta (e echivalent cu mama ta)... Parerea mea :*
RAY întreabă: