anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.
Credeti in dragoste la prima vedere? Eu pana ieri nu credeam deloc in asa cevalaughing).
Bun, am 14 ani,ieri am fost la manastire, de Sf Marie.Am mers sa-mi iau o inghetata,mai pe la sfarsitul slujbei,eram impreuna cu o prietena,si putin mai in colo de biserica,era un magazin cu suveniruri (icoane,carti, obiecte bisericesti..etc). Langa acel magazin,mai era si un loc unde se vindea inghetata. Tipul de la inghetata,era foarte frumos ♥, deci eu nu mi-am luat ochiii de la el,(avea intre 17-25 maxim,din ce-am dedus), purta ochelari cu rame mari.Pe scurt arata bine..insa nu doar asta conteaza, pentru mine.Era un baiat respectuos,eu mai mult l-am auzit cu "Multumesc', "scuzati-ma", "ma lasati putin sa trec,multumesc". Deci,si acum cand ma gandesc putin la el, incep sa rad si sa zambeschappy Si in acel magazin vindea el. Am mers de vreo 3 ori dupa inghetata sa-l vad.Nu am facut-o de mai multe ori laughing,desi am stat putin mai incolo si ma uitam inspre el. Bun,pana aici,par o nebuna laughing Insa,si el,desi era extrem de ocupat,era coada pana la el,m-a privit de cateva ori,uitandu-se intr-un anumit fel la mine,sau cel putin doar atunci l-am prins laughing. Acum vreau sa aflu cat mai multe lucruri despre el,cum il cheama,cati ani are si mai ales cu ce se ocupa, va zic imediat de ce.Parca era o particica in mine,ieri,care spunea "du-te,du-te si intreba-l cate ceva".Insa in primul rand nu mi-am permis fiindca saracul era foarte ocupat,si-a mai luat si niste ajutoare,pe niste fete pe care le-a cunoscut.Pare nebunesc laughing.Azi i-am povestit bunicii si de faptul ca era imbracat in negru. (cu un palton,sau ceva de genul,pana la genunchi,desi era cald).Bunica mi-a spus ca e un baiat foarte frumos,care poarta ochelari si incepe o slujba,in fiecare vineri impreuna cu multi alti preoti/calugari. sad Apoi i-am zis ca vindea inghetata,si a zis ca atunci nu crede ca-i el.Deci daca-i calugar? sad straight face Mie-mi place de el.daca ar fi fost calugar,nu s-ar fi uitat asa la mine.Poate un ajutor,ceva,de calugar. Oricum,anul viitor,tot de Sf Marie,poate o sa-l mai vad, pana atunci imi pun n intrebari.Mda,sper sa nu faceti misto.Sa vorbesc cu el anul viitor? (nu prea am sanse). Eventual sa mai merg vineri seara la slujbe,acolo!
Vreau pareri/sfaturi,multe sfaturi, dau si funda! :*
Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Si, cum merge clasa a 7-a?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tipul era atractiv, ai ramas impresionata, nimic altceva. Iti va trece in curand dupa ce vei observa un alt baiat care arata bine. Ai auzit doua cuvinte si ai vazut doua miscari, e stupid sa te indragostesti asa nestiind nimic despre acel baiat. Pana anul viitor vei scapa de aceasta obsesie daca nu il vei mai intalni. Sansele privind frumusetea lui fata de frumusetea ta sunt indiscutabile, avand in vedere ca ai observat asta deja.

| Ode34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Draga,cine ti-a zis ca frumusetea lui fata de frumusetea mea este indiscutabila? laughing Lasa-te!
Vad eu ce frumusete esti,.Eu ma refeream ca nu am sanse fiindca nu-l cunosc deloc, nu stiu mai nimic de elwinking.
Numai bine!

| anonim_4396 explică (pentru Ode34):

Tu te refereai la sansele tale de a-l cunoaste si de a reusi sa fi cu el. Nu mai fugi, stii bine la ce m-am referit. Imi pare rau ca te doare adevarul.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Sincer, eu nu cred in "dragoste la prima vedere". Cred doar ca este vorba de atractie fizica. Spui ca arata bine, are 17 ani, 25 maxim, normal ca ti se pare atragator, pedeasupra se mai poarta si politicos. Ce sa mai, e barbatul pe care si-l doreste oricine. laughing
Daca mergi la slujba poate il vei revedea, si poate ca tu si bunica ta vorbiti despre acelasi tip.

| DrMundo a răspuns:

Nu exista ceva ca asa ceva, esti doar impresionata de infatisarea lui, dar nu asta e important pana la urma