Tipul era atractiv, ai ramas impresionata, nimic altceva. Iti va trece in curand dupa ce vei observa un alt baiat care arata bine. Ai auzit doua cuvinte si ai vazut doua miscari, e stupid sa te indragostesti asa nestiind nimic despre acel baiat. Pana anul viitor vei scapa de aceasta obsesie daca nu il vei mai intalni. Sansele privind frumusetea lui fata de frumusetea ta sunt indiscutabile, avand in vedere ca ai observat asta deja.
Draga,cine ti-a zis ca frumusetea lui fata de frumusetea mea este indiscutabila? Lasa-te!
Vad eu ce frumusete esti,.Eu ma refeream ca nu am sanse fiindca nu-l cunosc deloc, nu stiu mai nimic de el.
Numai bine!
Tu te refereai la sansele tale de a-l cunoaste si de a reusi sa fi cu el. Nu mai fugi, stii bine la ce m-am referit. Imi pare rau ca te doare adevarul.
Salut!
Sincer, eu nu cred in "dragoste la prima vedere". Cred doar ca este vorba de atractie fizica. Spui ca arata bine, are 17 ani, 25 maxim, normal ca ti se pare atragator, pedeasupra se mai poarta si politicos. Ce sa mai, e barbatul pe care si-l doreste oricine.
Daca mergi la slujba poate il vei revedea, si poate ca tu si bunica ta vorbiti despre acelasi tip.
Nu exista ceva ca asa ceva, esti doar impresionata de infatisarea lui, dar nu asta e important pana la urma