| Monyyyyy a întrebat:

Hei credeti în superstiții îs adevărate? Gen dacă ai un semnt nu știu unde o să fi bogat dacă altundeva sărac, fericit din astea credeti? Da în trifoi cu 4 foi, numerologie sau zodii? Argentati va rog

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru conformitate prezint si sursa : http://www.ires.com.ro/articol/271/romanii-si-superstitiile-lor

3 răspunsuri:
| Catalinhhh a răspuns:

Salut!
Nu cred și pot spune că nu sunt adevărate.
Cel mai ușor e cu zodiacul, caută-ți într-o zi ce se spune despre zodia ta pe mai multe site-uri cam 5-7 apoi vezi în ziua respectivă câte se adeveresc. Unele da, ce-i drept se adiveresc pentru că e o simplă coincidență.
Caută un trifoi cu 4 foi, da vei găsi și eu am găsit, se zice că aduce noroc, du-te într-o zi la muncă/școală nepregătit să vezi cât noroc ai.
Semnele... Caută pe internet imagini cu oamenii bogați și vezi care câte semne au, ele variază în funcție de mulți factori. Vei găsi bogați cu multe semne, dar vei găsi și fără semne, cel puțin vizibile.

Crăciun fericit!

| RAY a răspuns:

Daca crezi in asta vei vedea semne peste tot ca e in capul tau, ma intelegi?

| corbulalbrosu a răspuns:

Cele mai importante superstitii ale românilor în 2014, relevate de sondajul IRES se prezinta astfel :
• Peste trei sferturi dintre români adica 76% cred că există minuni, 65% cred că există deochi, 55% cred în existenţa blestemelor, 52% în cea a demonilor, iar 46% în ce a duhurilor rele. Doar 19% cred în existenţa fantomelor. Tot atatia adica 19% cred în existenţa vrăjitoarelor care pot prevedea viitorul, iar 4% recunosc că au apelat la acestea.Circa 95% cred că există Dumnezeu, iar 78% cred în existenţa îngerilor. Toate aceste cifre in unele cazuri de-a dreptul incredibile/halucinante reflecta de fapt gradul de civilizatie si educatie a unui popor. No comment. rolling on the floor