| CristinaCMH a întrebat:

Hei! Cu cat timp inainte sa faci 18 ani te poti inscrie in scoala de soferi?
Se poate cu 3 luni?

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Te poti inscrie cu 3 luni inainte sa faci 18 ani dar exemenul il poti da doar din momentul cand ai implinit 18 ani, nu poti mai devreme de 18 ani.

8 răspunsuri:
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Imediat ce implinesti 17 ani si 9 luni, urmatoarea zi poti contacta un instructor auto.Meriti"a doua sansa"

| ady2005 a răspuns:

Pai la socala de soferi poti sa inveti de la 16 ani! Dar doar la 18 iti elibereaza carnetul de conducere! Deci, de la 16 poti invata, dar doar la 18 poti conduce cu adevarat! Te pup *

| suntserios a răspuns (pentru ady2005):

Pe asta ai scos-o din fundul gandirii?

| ady2005 a răspuns (pentru suntserios):

Nu stiu de unde sunteti voi, dar eu sunt din Moldova, iar tatal meu a fost politist! El mi-a zis! Si sa stii ca e adevarat! Poti invata de la 16! Dar carnetul ti-l iei doar la 18!

Ultima data cand am verificat era pe un site din Romania si discutam despre legislatia din Romania

Ei bine eu sunt din Moldova! Nu stiu cei la voi in Romania, dar eu am spus ce stiu ca-i in Moldova! Asa ca. fiecare cu tara lui

Pai atunci raspunde pe forumuri din tara ta, cand cineva e interesat de legislatia din Moldova. La ce spanac il ajuta pe ala de a pus intrebare informatiile tale eronate?

Mai! Daca erai asa,, serios'' nu-ti bateai capul de mine! Si ca sa stii si tu, sunt noua pe TPU, si habar n-am ca el e din Romania, sau din Moldova! Si mai du-te cu spanacu tau