| emma_7432 a întrebat:

Hei, cu ce as putea sa imi inchid, si sa-mi deschid porii? :p:p... funda love strucklove struck

6 răspunsuri:
| Alexăndruţaa a răspuns:

Heii :*. Uite metoda pe care o aplic si eu cand mai am chef sa ma rasfat blushing happy.:

Imi deschid porii facand INHALATIE [ o oala cu apa FIERBINTE nu clocotitaa :o. laughing) ( din care sa iasa aburi oh go on) si imi pun un prosop pe fatsaa si stau cu fata deasupra aburilor vreo 10.15 minute thinking

Imi inchid porii: Dau cu apa mai rece pe fata :*.

Sper sa te ajute chestia asta >; dd; dd.

| ZoZoHeart a răspuns:

Salut!
Apa rece si apa calda. Dai cu apa rece, apoi te stergi cu un prosop curat inmuiat in apa calda (poate si inmiresmata apa). Apoi te stergi fin pe fata si astepti. te reimprospateaza multwinking

| ZoZoHeart a răspuns:

Salut!
Apa rece si apa calda. Dai cu apa rece, apoi te stergi cu un prosop curat inmuiat in apa calda (poate si inmiresmata apa). Apoi te stergi fin pe fata si astepti. t ereimprospateaza multwinking

| MoonLight a răspuns:

Apa rece ii deschide, iar alcoolul (spirtul) ii inchide.

| Ceza a răspuns:

Da pai asta cu musetelu ar fi solutia pentru ai deschide dar ca sa ii inchizi trebuie sa iei o lamaie storci sin ea cat ai nevoie si iti dai in zonele in care vrei sa iti inchizi pori si nu trebuie sa stai sapte ani in vasu cu musetel ci doar vreo 5 minute si daca vrei sa scoti punctele negre foloseste u ac de seringa si da cu zeama de lamaie

| andrapop a răspuns:

Pai sa ii deschizi poti doar, sa ii inchizi nu prea, de fel ei stau inchisi, dar poti sa faci un ceai, de musetel intr-un vas destul de maricel, si apoi cand il iei de pe foc ai grija sa nu te arzi, si iti tii fata asupra lui, dar inca odata iti zic AI GRIJA sa nu aatingi ceaiul, trebuie doar sa lasi aburii sas vina pe fata ta, si sa icnerci sa rezisti cat mai mult, si asta e tot :p.

Întrebări similare