| Monik_Mony_1995 a întrebat:

Hei. Cum as putea sa fiu mai populara? Sunt genul ala de fata mai retrasa si timida,care se indragosteste des. Cand sunt cu baiatul de care imi place nici nu mai stiu ce sa spun, iar cand sunt cu dusmanca mea ma enervez repede chiar daca sunt si prietenele mele pe acolo. Nu prea am treaba cu copii mai mari, nu sunt cunoscuta. Pe facebook am likeuri putine. Ce as putea sa fac sa fiu mai populara,sa ma placa baiatul respectiv,care e si el popular,dar are iubita(pe aia pe care nu o suport), si sa am likeuri mai multe la poza? Ms anticipat

Răspuns Câştigător
| Elenaeli22 a răspuns:

Waw m-ai desris pe mine anul trecut.Pai uite ce am facut eu:
Colega mea de clasa(in cazul tau fa-ti o prietena care e populara)Deci am inceput sa stau cu colega mea de clasa si sa ma imprietenesc cu prietenele ei.Si tot prin intermediul ei am reusit sa il fac si pe baiatul pe care il plac(e cel mai popular baiat din scoala) l-am facut sa ma placa.In legatura cu like-urile posteaza poze, pune stari da like-uri intra in vb cu colegi mai populari asa vei deveni mai populara, eu asa am inceput.

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Buna,
Mie personal mi se pare ca nu prea ai incredere in tine si in plus esti si mai retrasa (cat de cat esti ok cu tine insati).

Pentru a schimba treaba asta, ar trebui sa iti schimbi atitudinea.

Pentru a iti schimba atitudinea, ar trebui sa ai mai multa incredere in tine.

Pentru a castiga incredere in tine, eu te-as sfatui sa incerci sa faci ori dans ori aerobic ori ceva de genul acesta sociabil in care poti sa intrii in contact cu lumea.

Cu alte cuvinte, urmaresti sa fii mai indrazneata.

Cand intrii in contact cu lumea, o sa dai de persoane unele interesante, altele mai putin. Asta s-ar putea sa te faca sa il vezi pe popularul tau amic ca fiind un papagal in comparatie cu altii.

| eviltwinnn a răspuns:

"Dusmanca ta" e iubita tipului care iti place? ce minte ai fata. Vede-ti de treaba ta si lasa-i in pace.

| Mirela1997s a răspuns:

Baga-ti tu 1000 de followers cu http://qly.us/PwIr0 si sa vezi apoi ce te mai baga lumea in seama :)