Bravoo,bineinteles ca toti bloggerii profesionisti incep de jos si acum au ajuns oameni care sunt chemati si la evenimente si eu sunt timid si de mult sic sa-mi fac blogul meu dar mi-e teama la utilizatori, degeaba scriu daca nici macar 1 vizitator nu am, dar toti au luat-o de la 0 si acum sunt profesionisti asa ca mult succes pe mai departe
Blogul e destul de ok.
Prima postare e destul de interesantă. Îţi dai seama că pe parcurs o să te perfecţionezi.
Baftă!
E chiar interesanta postarea pe care ai scris-o. Adica nu doar subiectul in sine ci si felul cum te exprimi... e chiar foarte tare.Succes in continuare si sa ai cat mai multi vizitatori . Si sa nu te lasi de el!
Eu cred ca blog-ul va avea succes.
Continua sa te ocupu de el este foarte interesant! :*
Salut! Sa stii ca mie chiar mi-a placut postarea ta.Cred ca blogul tau chiar va avea succes. Daca muncesti in continuare cu aceeasi placere, sunt sigura ca vei fii multumita de rezultate.
Nu o sa ma las de el, sincer. Imi place pra mult! Multumesc pentru aprecieri, si de ce nu, sunteti invitatii mei sa mai treceti din cand in cand sa il vizitati. Sunt ferm convinsa ca pe parcurs o sa iasa ceva mult mai frumos. Si cine sie, poate sa ajunga de succes
croissant întreabă: