| Dorutzzu a întrebat:

Hei... Cum iti poti da seama ca o fata se da pe langa tine? Am 14 ani, si de curand am observat un comportament ciudat al unei fete fata de mine, gen se pune langa mine, ma cheama langa ea, dar zic ciudat pentru ca o fata gen ea (e de acceeiase varsta cu mine), sincer, nu e de nasul meu (gen ea e mai sus in lantul trofic decat mine). Sincer, mi se pare putin ciudat, si sper sa nu fie genul ala de fantezie... Eu sunt un baiat timid, si, sincer, pana la 14 ani nu am fost cu nicio fata (datorita timiditatii, ca in rest sunt foarte OK). Ce credeti despre asta? Va rog fara raspunsuri date la misto sau altele.

Răspuns Câştigător
| AliTheo18 a răspuns:

E posibil sa-i placa de tine. Decat tu poti stii asta! Tu sti ce fel de fata e, daca iti zambeste sincer, daca vrea sa stea cu tine. Daca se pune langa tine si e cheama la ea, inseamna ca simte o anumita atractie, parerea mea. Incearca sa stai singur cu ea, pe o banca, oriunde, si sa o pupi pe obraz, sa te joci cu ea, si vezi cum reactioneaza. Unora le plac baietii timizi, sa stii! Eh, vezi cum se uita la tine, cum se comporta, daca vrea sa te pupe si ea, intelegi. Dar ia-o usor! Succes cu fata!

3 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, e timida si incearca sa-ti spuna ca ii place de tine. Fii deschis cu ea, comunica si cere-i o intalnire la un suc sa vezi daca accepta.

| Dorutzzu explică:

Wow! 2 Raspunsuri mai bune decat acestea nu cred ca puteam primi. happy Multumesc mult de tot amandurora, mai ales tie AliTheo18, si promit ca o sa incerc sa fac ce zici tu. happy pentru ca( dupa parerea mea) oricum nu am nimic de pierdut. Multumesc enorm. Sincer, ma asteptam la raspunsuri batjocoritoare, dar sunt placut surprins happy

| AndreeaAlecsa15 a răspuns:

Si eu am avut genul asta de poveste. aveam in clasa un baiat care era mai timid si pana in clasa a 8-a nu prea am avut tangente. El era cu prietenii lui iar eu cu restul clasei. Intr-o zi cand toataa clasa era pe unde apuca era doar el in clasa asa ca l-am chemat langa mine sa vorbim. De atunci el mi-a fost gen cel mai bun prieten baiat fiindca stiam ca e tacut si poate pastra un secret. Il tachinam zi de zi, il gadilam, ne injuram dar stiam ca el simte ceva pentru mine dar nu am dat importanta fiindca nu am vrut sa stricam prietenia + ca nu imi placea de el in "felul ala". Nu spun ca poate fata aia nu te place dar nici sperante sa nu iti faci fiindca acel coleg al meu era tot mai deprimat spunand ca el nu e iubit si ca nimeni nu o va face. Eu totusi iti tin pumnii cu fata aia. happy