Dacă aşa îţi este felul, nu o să te poţi schimba. Dacă eşti flexibilă, cu timpul te vei schimba, dar niciodată schimbarea nu survine peste noapte, nici dacă îţi impui de una singură să te comporţi într-un anumit fel. Până la urmă ceilalţi se vor prinde că joci un rol şi nici tu însuţi nu te vei simţi bine încercând să te constrângi şi să nu fi tu, cea autentică.
Odata ce inveti sa nu iti pese de parerea altora vei fi mai increzator.Cand ma trezesc ma gandesc ''da-i dracu pe toti ca nu mi-ai dat ei mancare in gura'' ca o metoda de a-mi ridica moralul.Nu cred ca asta merge si la tine dar odata ce mi-am dat seama ca lumea vorbeste si vorbeste prostii, ca eu sunt o persoana buna, onesta si tupeista nici nu mi-a mai pasat de ce zic alti.Ca sa devii o persoana cool...Ma gandesc ca te nasti sau iti formezi o astfel de personalitate.
Ceea ce vrei tu sa faci vine din experiente de viata. Ca sa iti dau un exemplu, persoanele care sunt cu durere in cot de aproape orice sunt persoane care au trecut prin anumite experiente care i-a intarit si i-a facut sa devina asa. Doar experientele de viata te pot schimba, nu te poti schimba asa peste noapte cum vrei tu deoarece experientele iti formeaza mentalitatea. Si oricum, ca sa fii altfel de persoana trebuie sa iti schimbi si stilul de viata, anturajele.
wisper întreabă: