| SmileForMe12 a întrebat:

Hei! Cum sa imi sparg telefonul din greseala?laughingstiu ca suna ciudat dar vreau un telefon nou si mama zice ca imi cumpara cand telefonul actual nu mai e bun. Funda puppy dog eyes

11 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Ar putea parea destul de dubios daca l-ai distruge "accidental" la scurt timp dupa ce ai avut discutia cu mama ta despre asta. Ar trebui sa astepti macar o saptamana pana sa faci ceva. Cred ca o varianta buna ar fi sa-l "scapi" accidental in timp ce scuturi ceva pe geam, asta in cazul in care stai la etaj, cum ar fi o patura sau un cearsaf.

| oo4099 a răspuns (pentru thegatekeeper):

O cunostinta a facut asta si l-a aruncat chiar mama.A doua zi avea telefonlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-l de pamant, baga-l in apa laughing...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau ia un ciocan si sparge-l cu ciocanul laughing.

| Marrythenight a răspuns:

Arunca-l in toaleta! laughing

| AfroBelgianu a răspuns:

Buna,

Daca stai la bloc, arunca-l de la etaj.

Daca ai prieteni mai buni spune-le ca parintilor ca l-au folosit la acte de caritate.(este cam aburd, dar poate merge).

Usor e sa strici, greu e sa faci.

Succes.

| andreea9701 a răspuns:

Arunca-l pe gresie

| Acidulat_Suculete_1996 a răspuns:

Doar incearca sa para ca e softul stricat, asa il poti folosi si in continuare, gen lasa-l fara baterie si apoi spune-i ca nu se mai aprinde, nu cred ca vrei sa il spargi, nu are rost...bafta oricum

| Creeper2000 a răspuns:

Arunca-l pe geam, sau scapa-l in apa sau.una clasica:Taie cu cutitul rosile noaptea si prefate ca esti somnambula in fata a lor tai, si pentru ca esti somnambula vei confunda rosiile cu telefonul!laughing

| Stefan9978 a răspuns:

Cand mama ta spala vase happy "scapa-l" in apa si daca nu s-a stricat "scapa-l " pe jos spunand ca ti-a alunecathappy
Funda?