Nu esti nebuna! Prima oara cand m-am indragostit am avut o relatie de 2 ani... Dupa despartire am reusit sa-l uit cu adevarat dupa aproape 4 ani. Mereu am gandit ca nu voi mai putea iubi si nu voi mai avea nicio relatie. Dar intr-un final am reusit sa fiu "recucerita" tot de un caracter asemanator primei mele relatii (tind sa precizez ca stiam de la inceput ca se v-a termina prost, dar am vrut sa ma joc cu focul). M-am indragostit si am avut o relatie de 3 ani si un pic. Si cam de 1 an jumatate sunt in conflicte cu dansul si simt ca iarasi va dura o vesnicie pentru a-l uita. Imi pare rau sa te dezamagesc dar timpul le rezolva intr-adevar pe toate... si daca nu le rezolva trebuie sa inveti sa traiesti cu durerea. Doar noi ne putem face viata mai usoara/grea. De exemplu eu mi-am ales viata "grea" pentru ca mi-a placut sa ma ard cand de fapt puteam alege calea usoara. Prima oara este o greseala, a doua oara este alegere. Dragostea pe toti v-a prosti intr-un final, nu iarta pe nimeni!
Și mie mai mi de întâmpla așa, uneori după despărțire nu mai vrei pe nimeni decât pe "acel cineva"dar o sa vina altcineva și o sa uiți de trecut, uneori că să poți fi fericita in prezent trebuie sa uiți trecutul neapărat!
Ai putea sa rupi legatura cu el/ea daca nu definitiv macar o perioada pana iti dai seama ce simti. Dar mai recomandat e sa rupi legatura definitiv, ca inima, nebuna, face doar ce vrea.
Asta e și problemă, că legătura noastră e ruptă de vreo 2 ani. Poate sunt doar nebuna
Atunci nu te mai gandi degeaba la persoana respectiva. nu mai face parte din viata ta. nu mai are de ce sa te influenteze. ambitia si orgoliul tau dorm sau ce?
Bună!
E dificil să-ți scoți pe cineva din inimă, trebuie să ai multă răbdare.
Poate încercând să cunoști alți băieți, te vei mai detașa.
Nu există un anumit lucru pe care să îl faci și să îl uiți imediat.
Unii trec repede peste o iubire, alții nu.
DaV întreabă: